Predstavite se mreži svetovno znanih nemških korporacij!

Predstavite se mreži svetovno znanih nemških korporacij!

26. 01. 2021

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Tehnološki park Ljubljana, 19. 01. 2021, www.tp-lj.si

Tehnološki park Ljubljana predstavlja priložnost, da se slovenska podjetja predstavite uglednim svetovno znanim nemškim korporacijam, ki iščejo ponudnike tehnoloških rešitev na področju INDUSTRIJE 4.0 (avtomatizacija in robotizacija, simulacija, analiza podatkov, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) in na področju PAMETNIH MEST/REGIJE (mobilnost in logistika, energija, gradnja in zgradbe, geo-podatkovne storitve, okolje in trajnostne tehnologije).

Ste podjetje, ki razvija oz. je razvilo novo tehnološko rešitev na področju INDUSTRIJE4.0 (avtomatizacija in robotizacija, simulacija, analiza podatkov, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) ali na področju PAMETNIH MEST (mobilnost in logistika, energija, gradnja in zgradbe, geo-podatkovne storitve, okolje in trajnostne tehnologije)?

Tehnološki park Ljubljana skupaj s Pomurskim tehnološkim parkom vabi, da  izkoristite edinstveno priložnost in svojo rešitev predstavite mreži svetovno znanih nemških korporacij!

Spletne prijave v angleškem jeziku zbirajo do 10. februarja 2021. Prijava je zelo enostavna. Obenem vam osebje PTP po potrebi nudi osebne konzultacije glede priprave vloge na poziv za INDUSTRIJO 4.0 (Agile Manufacturing).

Ponudba in prijava

Kontakti osebi za dodatne informacije v zvezi s pozivoma:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj