Podaljšanje Javnega poziva za brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja - do 29. 1. 2021

Podaljšanje Javnega poziva za brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja - do 29. 1. 2021

26. 01. 2021

Vir in informacije: Slovenki podjetniški sklad, 25. 1. 2021, https://podjetniskisklad.si

OZS je podaljšala rok za oddajo prijav na Javni poziv za brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja, in sicer do 29. 1. 2021.

Na razpis se lahko prijavijo tudi tisti, ki so maske prejeli že v okviru prvega poziva novembra lani. Maske bodo prijaviteljem, tako članom kot nečlanom OZS, na voljo na območnih obrtno-podjetniških zbornicah po vsej Sloveniji.
OZS bo v imenu MGRT razdelila dodatnih 5 milijonov zaščitnih mask s ciljem preprečitve širjenja okužbe s COVID-19. Zaščitne maske lahko prejmejo samozaposleni ter mikro podjetja z enim do največ štirimi zaposlenimi. Na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu.

Javni poziv

Postopek razdeljevanja zaščitnih mask

Upravičencem se odobrijo le pravočasno oddane in popolne vloge, ki bodo izpolnjevale vse pogoje za prijavo. Vlogo oddajte preko spletne strani.

Upravičenec bo prevzel zaščitne maske osebno na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja. Seznam območnih zbornic je objavljen na spletni strani OZS.

Poziv je odprt le še do 29.01.2021

Vlogo oddajte tukaj

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj