Javni poziv za koprodukcijo inovativnih projektov, ki povezujejo intermedijsko umetnost, tehnologijo in gospodarstvo

Javni poziv za koprodukcijo inovativnih projektov, ki povezujejo intermedijsko umetnost, tehnologijo in gospodarstvo

12. 01. 2021

Vir in informacije: PiNA, 23. 12. 2020, www.pina.si

V sklopu mreže RUK objavljajo javni poziv za koprodukcijo inovativnih projektov, ki povezujejo intermedijsko umetnost, tehnologijo in gospodarstvo.

Predmet javnega poziva za koprodukcijo je sofinanciranje inovativnih projektov na področju u povezovanja intermedijskih umetnosti s tehnologijo in gospodarstvom, ki jih bodo v letu 2020-2021 izvedle nevladne organizacije in/ali posamezni avtorji, ki delujejo na področju intermedijskih umetnosti.

Izbrani prijavitelji bodo svoje projekte razvijali v sodelovanju z nami, z Delavskim domom Trbovlje in s Kulturno izobraževalnim društvom KIBLA, v sklopu obstoječih laboratorijev in posameznih podjetij.

Predvidena vrednost razpoložljivih sredstev, namenjenih za poziv, je 25.800,00 evrov.

V letu 2021 bodo izbrani 3 projekti. Prijavitelj lahko zaprosi za največ 8.600,00 evrov.

Rok za oddajo prijav je 15. februar 2021.

Prijave: Prijave morajo biti poslane po priporočeni pošti ali neposredno predložene na naslov Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje, Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje, ali preko elektronske pošte na naslov: razpis@dd-trbovlje.si najkasneje do 15. februarja 2021. Pošiljka mora biti poslana oziroma izročena v zaprti kuverti ali elektronski obliki s pripisom »Poziv za koprodukcijo«.

Dodatne informacije: Kontaktna oseba za dodatne informacije ali pojasnila: Katarina Prosenc, e-pošta: razpis@dd-trbovlje.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj