Brezplačna 2. spletna transformacijska delavnica - »ŠIBKA TOČKA« - zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja

Brezplačna 2. spletna transformacijska delavnica - »ŠIBKA TOČKA« - zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja

08. 12. 2020

Datum: 10. december 2020, ob 17. uri

Kraj: na spletu preko spletne platforme ZOOM

Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabi na brezplačno 2. spletno transformacijsko delavnico z naslovom: »ŠIBKA TOČKA« - zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja, ki bo potekala 10. decembra 2020, od 17.00 do 19.30 ure preko spletne platforme ZOOM.

2. transformacijska delavnicaje namenjena poglobljenemu in iskrenemu pogovoru o trenutni realnosti, ko smo se vsi, hote ali ne, znašli v procesu transformacije. Na 1. transformacijski delavnici smo izpostavili trenutne izzive podjetij, s katerimi se soočajo, sodelujoči strokovnjaki pa so podali svoja priporočila oz. konkretne nasvete kako jih preseči.

Izzivov je bilo ogromno, skupni imenovalec le tem pa »kako delovati in poslovati v času negotovosti« na vseh področjih poslovanja.

Tokratna delavnica bo usmerjena k prepoznavanju in udejanjanju nujnih korakov za boljše upravljanje podjetij in sicer bomo pozornost usmerili na:

  • prepoznavanje »šibkih točk« poslovanja,
  • prepoznavanje »močnih temeljev in skritih potencialov«poslovanja, 
  • vzpostavljanje novih ali transformaciji obstoječih poslovnih modelov poslovanja,
  • vzpostavljanju pravih načinov vodenja, komuniciranja in graditve dobrih medsebojnih odnosovv podjetjih.

Delavnica bo potekala v dveh delih in sicer:

  • prvem deludelavnice bodo izhodišče konstruktivnemu dialogu najprej podali predstavniki dveh podjetij, ki so pripravljeni svoje bolj ali manj boleče izkušnje in sprožilce nujne poslovne transformacije deliti z nami.
  • drugem deludelavnice bomo imeli konkretno in praktično debato z vsemi udeleženci, na kateri bodo sodelovali izkušeni strokovnjaki, ki bodo s strokovnimi komentarji in priporočili podkrepili praktične primere ukrepanja oz. odgovarjali na vprašanja udeležencev.

V teh časih je pomembna, če ne že nujna, prilagoditev na novo realnost in izgradnja še močnejših trajnostnih temeljev, na katerih bo osnovana naša prihodnost, v dobro vseh, narave, ljudi in skupnosti. Izkušnje drugih, medsebojna pomoč in sodelovanje nas obogatijo in so lahko mogočno vodilo, ki nas v kritičnih situacijah popelje na pravo pot.

Se vidimo 10. decembra 2020, od 17.00 do 19.30 ure preko spletne platforme ZOOM. Število mest je omejeno na 15 podjetij.

Delavnica je brezplačna in prvenstveno namenjena podjetjem z več kot 10 zaposlenimi.

Prijava: Prijave sprejemamo najkasneje do 9. 12. 2020. Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj