Pegasusov podjetniški spletni seminar z ministrom Zdravkom Počivalškom

Pegasusov podjetniški spletni seminar z ministrom Zdravkom Počivalškom

01. 12. 2020

Datum: 9. december 2020

Kraj: na spletu preko aplikacij ZOOM

O viziji okrevanja slovenskega gospodarstva

Vabljeni na Pegasusov podjetniški spletni seminar z ministrom za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravkom Počivalškom, ki bo potekal 9. decembra 2020 in bo razdeljen na dva dela:

1. DEL - spletni seminar se bo pričel ob 14. uri. Vsem tistim, ki se nam v tem terminu ne boste mogli pridružiti, bo naknadno na voljo posnetek dogodka.

2. DEL - ob 18. uri bodo na platformi ZOOM meeting podjetniki dobili priložnost za odprto debato o prihajajočih ukrepih, si izmenjali mnenja, nasvete in izkušnje. 

O trenutni situaciji v gospodarstvu, vplivu do sedaj sprejetih gospodarskih ukrepov na mala in srednja podjetja ter o viziji okrevanja gospodarstva bosta spregovorila z dr. Robertom Ličnom. Govor bo potekal o šestem paketu protikoronske pomoči gospodarstvu, ki je bil ravnokar sprejet v parlamentu, da bomo lažje razumeli, koliko denarja se namenja pomoči in kaj je glavni namen te pomoči.

Dogodek je brezplačen in tokrat izjemoma odprt tudi za podjetnike, ki niso člani Podjetniškega centra Pegasus.

Podjetniški krog bo potekal v okolju Zoom webinar, ki udeležencem ne dovoljuje oddajanja videa in zvoka, lahko pa svoja vprašanja za ministra Zdravka Počivalška zastavite vnaprej in sicer najkasneje do 1. 12. 2020 s prijavitvenim obrazcem, ki se vam pojavi ob potrditvi udeležbe. Priporočajo, da si za najboljšo uporabniško izkušnjo na vaš računalnik naložite zadnjo različico programa Zoom Client for Meetings.

Z udeležbo boste imeli priložnost iz prve roke dobiti informacije, ki so še kako pomembne na poti okrevanja naših podjetij in gospodarstva nasploh.

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj