Brezplačna spletna delavnica - »Podjetniško popoldne z Janjo Gomboc: Branding 101" ali kako zgraditi močan brand v digitalni dobi?«

Brezplačna spletna delavnica - »Podjetniško popoldne z Janjo Gomboc: Branding 101" ali kako zgraditi močan brand v digitalni dobi?«

10. 11. 2020

Datum: 17. november 2020, ob 16. uri

Kraj: na spletu preko platforme Zoom

Delavnica je namenjena vsem potencialnim podjetnikom in podjetnikom, ki želijo na enem mestu izvedeli, kako zgraditi močan, relevanten brand v digitalni dobi in kako ga implementirati v svoje prodajne kanale.

Na delavnici vam bodo odgovorili na naslednja vprašanja:

  • Kaj je brand in kaj je branding?
  • Kaj je identiteta branda?
  • Kako definirati strategijo branda?
  • Kako ustvariti in izboljšati prepoznavnost branda?
  • Kako se razlikujeta brandiranje majhnih in velikih podjetij?
  • Kako pomembno je grajenje/prilagajanje branda digitalni dobi in karakteristikam zahtevnih prodajnih kanalov?
  • Kako brand vkomponirati v svoje marketinške aktivnosti?

Na delavnici boste s skupnimi močmi naredili prve korake pri definiranju in zametkih razvoja vašega branda. Z delavnice boste odšli s konkretnimi idejami, ki jih boste lahko nemudoma uporabili v svojem podjetju ali v podjetju, ki ga boste ustanovili.

Predavatelj: Predavateljica Janja Gomboc je strokovnjakinja za digitalni marketing z več kot 15-letnimi izkušnjami na tem področju.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest preko Eventbrite-a. Delavnica bo potekala preko spleta. Povezavo do Zooma vam bodo poslali po mailu na dan dogodka.

Dodatne informacije: Kovačnica, GSM: 031 338 270, e-naslov: info@kovacnica.si.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj