SPIRIT Slovenija pripravlja serijo spletnih investicijskih seminarjev

SPIRIT Slovenija pripravlja serijo spletnih investicijskih seminarjev

03. 11. 2020

Vir in informacije: www.podjetniski-portal.si, 3. 11. 2020

Javna agencija SPIRIT Slovenija pripravlja serijo spletnih izobraževalnih seminarjev, ki so namenjeni nosilcem slovenskih investicijskih projektov. Z njimi jim želi predstaviti razvojne faze investicijskega projekta, jih opolnomočiti za dobro predstavitev potencialnim investitorjem ter seznaniti s priložnostmi, ki jih ponuja digitalizacija in jim na ta način pomagati pri iskanju ustreznega investitorja za njihov projekt.

Prvi v seriji investicijskih webinarjev z naslovom: Identifikacija, predstavitev in izpeljava investicijskega projekta bo že v sredo, 4. novembra 2020, med 10. in 11.30. Na njem bodo predstavljene razvojne faze investicijskega projekta, pa tudi konkreten potek prodaje ali nakupa podjetja, vključno s prednostmi in slabostmi tega postopka in tudi primer dobre prakse razvoja investicijskega projekta v lokalni skupnosti. Več

Drugi v seriji investicijskih webinarjev z naslovom: “Perfect Pitch” in iskanje investitorjev bo sredo, 11. novembra 2020, med 10. in 11.30 uro. Na njem bodo udeleženci izvedeli, kako pripraviti vrhunsko predstavitev, s katero bodo ponudniki investicijskih projektov uspešno prepričali vsakega investitorja, da je njihov projekt pravi. Več

Zadnji v seriji investicijskih webinarjev z naslovom Digitalni pristopi za predstavitev investicijskih projektov bo v sredo, 18. novembra 2020, med 10. in 11.30. Na njem bodo osvetlili prednosti digitalnega pristopa pri pridobivanju investitorjev za investicijski projekt, vključno z različnimi konkretnimi orodji in nasveti.

Več informacij in možnosti za prijavo na posamezni webinar so na www.spiritslovenia.si. Trenutno je še odprta prijava na prvi webinar.

***

SPIRIT Slovenija si aktivno prizadeva za spodbujanje tujih neposrednih investicij, promocijo slovenskega investicijskega okolja ter pridobivanje tujih neposrednih investitorjev. V letošnjem letu svoje aktivnosti prilagaja spremenjenim razmeram, še bolj intenzivno pa je pričela sodelovati tudi z lokalnimi nosilci investicijskih projektov.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj