Brezplačna delavnica - »Kultura za gospodarstvo«

Brezplačna delavnica - »Kultura za gospodarstvo«

20. 10. 2020

Datum: 23. oktober 2020

Kraj: na spletu

Povezovanje gospodarstva s kulturo onkraj klasičnega sponzorstva in marketinga ima lahko na podjetje številne pozitivne učinke. Na delavnici bo strokovnjakinja s področja Urška Jež podjetnikom/cam predstavila sodobne trende v medsektorskem povezovanju in pozitivne multiplikatorne učinke uspešnega sodelovanje s kulturnim in kreativnim sektorjem.

Podjetja bodo na delavnici spoznala, katere učinke lahko dosegajo (bolje), če sponzorska sredstva usmerijo v kulturne dogodke in organizacije; katere izzive v okolju in znotraj podjetja lahko nagovorimo preko vključevanja kulturnih sponzorstev; in katere dodatne učinke lahko še dosegamo z vključevanjem kulture v vsakdan podjetja.
Delavnica je priložnost za spoznavanje specifik nevladnih kulturnih organizacij s poudarkom na upravljanju z raznovrstnim portfeljem ciljnih skupin, s katerimi (nevladne) kulturne organizacije stopajo v interakcijo pri svojem delovanju.

Pogovarjali se boste tudi o specifikah delovanja nevladnih kulturnih organizacij in kako le te vplivajo na razvoj modelov in kompetenc, ki za podjetja lahko pomenijo rast organizacijske kulture, konkurenčno prednost na trgu ali nove perspektive na izzive v okolju.

Prijava: Na delavnico se lahko prijavite preko e-pošte: marusa.golob@asociacija.sinajkasneje do 20.oktobra 2020, kjer jasno zapišite tudi katere delavnice izmed treh se želite udeležiti.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite preko e-pošte: marusa.golob@asociacija.si.

Dodatne informacije in prijave

Projekt Obveznosti, možnosti in priložnosti za ustvarjalce je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj