Online izmenjava dobrih podjetniških praks - »Kako vzpostaviti pozitivno kulturo v podjetju?« (primer podjetja: Optiweb, spletne rešitve, d.o.o.)

Online izmenjava dobrih podjetniških praks - »Kako vzpostaviti pozitivno kulturo v podjetju?« (primer podjetja: Optiweb, spletne rešitve, d.o.o.)

20. 10. 2020

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 11. november 2020, od 17.00 do 18.30 ure

Kraj: preko videokonferenčne platforme Zoom

Vsebina:

1. Predstavitev podjetja

  • Kdo so in kaj počnejo?
  • Razvoj podjetja
  • Rast podjetja

2. Vodenje podjetja

  • Izobraževanja v tujini
  • Odprta komunikacija in stil vodenja
  • Karierna in osebnostna rast

3. Primeri dobrih praks podjetja

  • CHO - Chief Happiness Officer
  • Let’s boost praksa
  • Neformalna druženja
  • Konstantno novi izzivi

4. Vprašanja udeležencev in izmenjava dobrih podjetniških praks

O podjetju: Podjetje Optiweb, spletne rešitve, d.o.o. je bilo ustanovljeno pred enajstimi leti. Strankam nudijo celostno storitev nastopa na spletu (od spletnih strani, trgovin, spletnih aplikacij, digitalnega marketinga in tudi bolj kompleksnih rešitev kot je PIM - product information management).

Zaupajo jim vodilna slovenska in tuja podjetja, med katerimi lahko omenimo Big Bang, Intersport, Corsair, Pikapolonica, Generali Investments, Iglu šport, Inotherm in še mnogi drugi.

Pričeli so z zgolj enim sodelavcem, danes jih v njihovih pisarnah ustvarja že preko 50. V večini gre za milenium generacijo, v starosti od 18 do 34 let.

Slovijo po izjemni kulturi in pogojih za zaposlene. Pohvalijo se s kar 5 – imi nagradami za dobre kadrovske prakse. So zagovorniki sodelovanja s študenti. Za boljšo klimo v podjetju so uvedli “kavo z direktorjem”, masaže na delovnem mestu, plačan dopust za rojstni dan… Njihovi poslovni prostori so urejeni tako, da zaposlenim dajejo občutek domačnosti in udobja, hkrati pa spodbujajo produktivnost na delovnem mestu, so izredno svetli in polni živih barv ter raznolikih oblik.

Udeležba na dogodku je brezplačna saj usposabljanje v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijava: Prijave so obvezne. Vašo prijavo pričakujejo do četrtka, 5. novembra 2020 preko e-prijavnic:

Število mest je omejenih.

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Gorenjska, Kontaktna oseba: Jana Šifrar, Tel: (04) 506 02 20, e-naslov: jana.sifrar@ra-sora.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj