GoStartup inkubator Primorskega tehnološkega parka vabi mlada podjetja in ambiciozne posameznike

GoStartup inkubator Primorskega tehnološkega parka vabi mlada podjetja in ambiciozne posameznike

29. 09. 2020

Vir in informacije: Primorski tehnološki park, 23. 9. 2020, www.primorski-tp.si

Primorski tehnološki park vabi ustanovitelje mladih podjetij v Gostartup šolo. Udeleženci bodo v šestih tednih z vrhunskimi izkušenimi podjetniškimi predavatelji postavili strukturiran načrt rasti podjetja. V GoStartup šolo se lahko prijavijo lastniki perspektivnih mladih podjetij ali motivirane osebe z ambicioznimi projekti. Podjetniška strokovna komisija bo izmed prispelih prijav izbrala dvanajst udeležencev, ki bodo program v vrednosti 2.852 obiskovali brezplačno. Programa se je v preteklih 5 letih udeležilo skupaj že 57 podjetniških ekip. Nekatere med njimi že ustvarjajo dobiček in tudi zaposlujejo*. Rok za prijavo je 30. 9. 2020, program pa bo potekal v oktobru in novembru.

Za kaj gre?

GoStartup šola je namenjena ustanoviteljem mladih podjetij. Skozi delavnice vas bodo mentorji in izkušeni podjetniki vodili pri razvoju vašega podjetja. Za uspeh najboljši produkt še zdaleč ni dovolj. Korak za korakom boste preverili, kako postaviti poslovni model, oblikovati produkte z visoko dodano vrednostjo, postaviti strategijo trženja in dvigniti vaše podjetje na višji nivo. Rezultat bo dobičkonosen in vzdržen poslovni model vašega podjetja.

Ali sem primeren za prijavo v GoStartup šolo?

Program je namenjen ustanoviteljem mladih podjetij (starosti do 5 let), ki že imajo oblikovan produkt/storitev, morda imajo tudi prve kupce, vendar jim prodaja še ni stekla tako, kot bi želeli. Namenjen je tudi podjetniški ekipam, ki razvijajo produkt ali storitev ter nameravajo v naslednjih mesecih ustanoviti novo podjetje.

Kako bo potekala GoStartup šola?

Delavnice bodo potekale v oktobru in novembru. Program sestavljan 11 štiriurnih delavnic, ki bodo potekale dvakrat tedensko, vodili pa jih bodo izkušeni podjetniki. Poleg tega pa bodo uspešni udeleženci po končanem programu prejeli po 20 mentorskih ur s podjetnikom, ki jim bo svetoval pri razvoju produkta in rasti podjetja. Izbrane ekipe bodo po programu deležne še ostalih bonusov, ki jih ponujajo v PTP, kot na primer mreženjski dogodki, mesečne delavnice znanja in srečanja startup skupnosti.

Udeleženci, ki bodo uspešno zaključili Gostartup šolo, bodo vključeni skupnost Primorskega tehnološkega parka, kjer podjetniki lahko na letni ravni izkoristijo do 10.572 EUR v obliki mentorstva, delavnic, programov in prostora za sodelo. Sredstva, ki jih Primorski tehnološki park vloži v znanje podjetnikov, pridobi na evropskih in državnih razpisih. Investicija v podjetništvo se neposredno odraža v rasti podjetij.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj