Brezplačna delavnica - »Upravljanje s konflikti - vaša konkurenčna prednost«, Maribor

Brezplačna delavnica - »Upravljanje s konflikti - vaša konkurenčna prednost«, Maribor

22. 09. 2020

Datum: 30. september 2020, od 9.00 do 10.30 ure

Kraj: OOZ Maribor, Izobraževalna dvorana, Titova cesta 63, Maribor

V praksi največ zaposlenih rešuje konflikte z dogovorom, z iskanjem rešitve, ki bi bila kar najboljša za oba, pri čemer vsak ohranja lastne interese in tudi dober odnos.

Konflikti so vedno bili in vedno bodo prisotni. Sodelavci so si različni med seboj in vsak ima svoj pogled na svet, devetdeset odstotno delujejo na nezavedni ravni, ter gledajo na isto zadevo iz različnih perspektiv. Zato je ustrezno reševanje konfliktov osnova za uspešno timsko delo, vodenje zaposlenih in učinkovitost v podjetju. Na tej delavnici boste izvedeli, ali je kompromis res vedno najboljša rešitev, kako učinkovito obvladovati konflikte situacije in tudi kako obvladati težavne stranke. Vprašali se boste, ali pomeni konflikt vedno nekaj slabega? Ali je konflikt lahko tudi gonilo za napredek, kajti če nam nekaj ne ugaja, želimo to spremeniti in sicer po navadi na bolje. Kako upravljati s samim seboj in s konflikti je zagotovo lahko vaša konkurenčna prednost. Naučite se upravljati s konflikti na način, da ne bodo vplivali na vaše razpoloženje in zadovoljstvo.

Predavatelj: Mihela Baranašič Vidmar ima že 20 let delovnih izkušenj kot trenerka in predavateljica in mentorica na področju komunikacije, vodenja in upravljanja procesov v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku. Njena znanja koristijo tako mala in srednja podjetja kot tudi velika podjetja. Je mednarodno certificiran Transolution Business Practitioner.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavite se na spletni strani OZS dogodki: www.ozs.si/Dogodki. Rok za prijavo je ponedeljek, 28. september 2020, do 12. ure. Prijave sprejemajo do zasedbe prostih mest. V primeru prenizkega števila prijav si pridržujejo pravico do odpovedi.

Dodatne informacije: Vse dodatne informacije dobite pri Janji Vindiš Božičko, Tel: (02) 33 03 504, e-naslov: janja.vindis-bozicko@ozs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj