Brezplačni vpis v Katalog ponudbe blaga in storitev zasavskih malih in srednjih podjetij

Brezplačni vpis v Katalog ponudbe blaga in storitev zasavskih malih in srednjih podjetij

01. 09. 2020

Vir in informacije: Območna obrtno-podjetniška zbornica Trbovlje, http://ooz-trbovlje.si/

V okviru aktivnosti odpiranja novih poslovnih priložnosti pri projektu SPOT svetovanje Zasavje, ki ga izvajata OOZ Zagorje in OOZ Trbovlje, pripravljajo Katalog ponudbe blaga in storitev zasavskih malih in srednjih podjetij.

Katalog bo namenjen promociji  storitev in blaga zasavskih podjetij. Tiskani katalog bo dosegljiv vsem zasavskim podjetjem in prebivalcem, omogočil bo večjo prepoznavnost lokalnih izdelkov ali storitev in  tako odprl kakšno novo poslovno priložnost.

Katalog bo narejen tudi v elektronski verziji. Katalog bo rezultat regionalnega sodelovanje in povezovanja, z njim pa bodo spodbudili lokalno-regionalno potrošnjo, saj se je lokalna ponudba v času novega coronavirusa izkazala za izredno potrebno in pomembno.

Vpis v katalog je brezplačen!

Zainteresirana podjetja morajo do 10. septembra 2020 preko zelo enostavnega spletnega obrazca oddati svojo ponudbo. Vse oddane ponudbe bodo obdelane in pripravljene za elektronsko in klasično tiskarsko izvedbo. Končni izdelek bo uporabnikom v obeh verzijah na voljo do 30. septembra 2020.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj