Brezplačni ogled dobre prakse - »Razvoj turizma v Pomurju - projekt povezovanja »Gourment over Mura« in ogled Expana, Pomurje

Brezplačni ogled dobre prakse - »Razvoj turizma v Pomurju - projekt povezovanja »Gourment over Mura« in ogled Expana, Pomurje

25. 08. 2020

Datum: 15. september 2020, od 6.30 do 18.00 ure

Kraj: Pomurje

Organizator: SPOT svetovanje Koroška

Zunanji izvajalec: Območna obrtno-podjetniška zbornica Radlje ob Dravi

Ogled dobre prakse je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem, predvsem tistim, ki se ukvarjajo s turistično in gostinsko dejavnostjo.

Ogledali si boste turistični produkt: Expano - izjemno arhitekturno stvaritev, v kateri je na domiseln in inovativen način predstavljeno Pomurje v malem.

V nadaljevanju vam bo predstavljen projekt povezovanja Gourmet over Mura, v katerem se je prvotno povezalo sedem ponudnikov z desnega in levega brega Mure: domačija Firbas, Vinarstvo Marof, šunkarna Kodila, pivovarna Bevog, gostilna Rajh, vinarstvo Steyer in oljarna Kocbek. Njihov slogan je: »Včasih smo potovali, da smo kaj videli! Danes potujemo, da okušamo!« V letu 2020 se je prvotnim partnerjem projekta pridružilo še devetnajst ponudnikov butičnih nastanitev iz Pomurja ter okolice Maribora, Šentilja in Ptuja. S tem je ponudnikom uspelo povezati turistično ponudbo celotne regije.

Z udeležbo na dogodku boste spoznali projekt Gourment over Mura (dobro prakso medsebojnega povezovanja domačih ponudnikov)

Program dogodka:

Odhod avtobusa iz izhodiščnih točk v regiji:

6:30

Slovenj Gradec (glavna avtobusna postaja)

6:50

Ravne na Koroškem (glavna avtobusna postaja)

7:05

Dravograd (glavna avtobusna postaja)

7:20

Radlje ob Dravi (parkirišče pri Bajti)

9.00 - 11.00

Prihod v šunkarno Kodila - predstavitev in degustacija

11:00 - 13.30

Predstavitev Expana

13:30 - 15.00

Gostišče Rajh - predstavitev projekta povezovanja »Gourmet over Mura«

15.00 - 16.00

Kosilo

16.00 …

Odhod na izhodiščne točke

Dogodek je namenjen MSP podjetjem, predvsem tistim, ki se ukvarjajo s turistično in gostinsko dejavnostjo.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijave zbirajo na priloženi prijavnici po elektronski pošti: spot.koroska@gmail.com, najkasneje do četrtka, 9. 9. 2020, do 12. ure oziroma do zapolnitve mest. Prosijo vas, da prijavnico dosledno izpolnete, poskenirate in pošljete na navedeni e-mail.

S strani SPOT svetovalca boste prejeli potrditveni mail oz. ustrezno obvestilo.

Število prijav je omejeno na največ dve osebi iz istega podjetja in do zasedbe mest na avtobusu (max. 20 mest). Ob prijavi sporočite tudi kraj vstopa na avtobus in vrsto menija (mesni ali vegetarijanski).

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj