CES 2021 odpovedali zaradi pandemije koronavirusa

CES 2021 odpovedali zaradi pandemije koronavirusa

18. 08. 2020

Vir in informacije: www.racunalniske-novice.com, 29. 7. 2020 

TweetOrganizatorji ga selijo na splet

Pravijo, da kar se zgodi v Vegasu, ostane v Vegasu. Žal pregovor naslednje leto januarja ne bo veljal, vsaj za sejem CES (Consumer Electronics Show). Odvijati bi se moral od 6. do 9. januarja 2021, a so ga zaradi pandemije koronavirusa odpovedali.

To je še eden v nizu dogodkov na ameriških tleh, ki so ga v zadnjem času odpovedali zaradi vse večjega obsega pandemije novega koronavirusa. Organizatorji so napovedali, da bodo namesto sejma v fizični obliki, ki je, mimogrede, največji tehnološki sejem na svetu, v istem terminu predstavili njegovo digitalno obliko, podobno kot so se odločili organizatorji drugih sorodnih dogodkov po svetu od sredine marca 2020 naprej.

Še konec junija so organizatorji želeli speljati nekoliko okrjeno verzijo dogodka, nato pa so sporočili, da se bodo v Las Vegas vrnili leto kasneje, 2022, s še boljšo kombinacijo elementov fizičnega in digitalnega šova. Za ta korak so se odločili po tehtnem premisleku, saj so ocenili, da bi bilo kljub dejanski organizaciji obiskovalcev znatno manj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj