Brezplačni dogodek - »OGLED DOBRE PRAKSE: PIVOVARNA LAŠKO UNION - vas zanima, kako deluje največji proizvajalec pijač v Sloveniji?, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »OGLED DOBRE PRAKSE: PIVOVARNA LAŠKO UNION - vas zanima, kako deluje največji proizvajalec pijač v Sloveniji?, Ljubljana

04. 08. 2020

4 0
Koristnost članka
4 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 7. avgust 2020, ob 9.45 do 12.00 ure

Kraj: Dobimo se ob 9.45 uri pri Pivnici Union. Ker gre za voden ogled, je obvezno, da ste točni! Prevoz do lokacije ni organiziran in morate za to poskrbeti sami!

Namen: Tokratni dogodek je namenjen ogledu dobre podjetniške prakse za potencialne in obstoječe podjetnike. Organiziran bo voden ogled tovarne in predstavitev sistema dela v podjetju z dolgoletno tradicijo. Namen dogodka je tudi mreženje in druženje, kjer se ustvarjajo nova potencialna poslovna sodelovanja.

Vsebina: Podrobneje si boste ogledali polnilno linijo Pivovarne Union - Laško, del skupine Heineken. Gostiteljica bo mlada in nadobudna specialistka za razvoj novih produktov Patricija Randl, ki bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja povezana s pridelavo in polnjenjem piva, HACCP sistemi, praksami v živilski industriji in inovacijami v živilski branži in še kaj se bo našlo. Nikakor pa ne bodo pozabili na delček njihove 156 let stare tradicije.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijave zbirajo preko Eventbrita. V primeru zasedenosti se lahko na Eventbritu prijavite tudi na čakalno listo. Število mest je omejeno na 10.

Dodatne informacije: Za več informacij so vam na razpolago na e-naslovu: info@kovacnica.si ali pa jih pokličete na 031 338 270.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj