Brezplačni spletni seminar - »Varnostni protokoli COVID-19 za gradbišča v Italiji«

Brezplačni spletni seminar - »Varnostni protokoli COVID-19 za gradbišča v Italiji«

23. 06. 2020

Datum: 23. junij 2020, od 9.30 do 11.00 ure

Kraj: on-line preko aplikacije ZOOM

SDGZ-URES: Slovensko deželno gospodarsko združenje / Unione regionale economica slovena organizira brezplačni spletni seminar na temo varnostnih protokolov COVID-19 za gradbišča v Italiji za izvajalce storitev na italijanskem ozemlju: varnostne zahteve za vstop na manjša in večja gradbišča.

Seminar je namenjen vsem gradbincem, monterjem, podjetjem, ki vgrajujejo stavbno pohištvo in na splošno tistim, ki tako ali drugače vstopajo na italijansko območje za izvajanje storitev.

Več

Spletni seminar prireja SDGZ-Slovensko deželno gospodarsko združenje v sodelovanju in s podporo javne agencije SPIRIT Slovenija in bo potekal preko platfome ZOOM.

Program ZOOM lahko brezplačno prevzamete na računalnik preko povezave: https://zoom.us/download ali namestite aplikacijo za mobilni telefon/tablico, ki jo dobite na Google Play (za naprave Android) ali App store (za Appleove naprave) - dovolj da v iskalniku poiščete »Zoom«.

Povezavo na delavnico bodo poslali registriranim uporabnikom dan pred dogodkom in se bo aktivirala nekaj minut pred začetkom dogodka.

Predavanje bo potekalo v slovenščini.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Brezplačna obvezna registracija poteka preko spletne strani Eventbrite.

Dodatne informacije: SDGZ-URES, Slovensko deželno gospodarsko združenje / Unione regionale economica slovena, Tel: +39 040 6724823, e-naslov: info@sdgz.it.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj