Brezplačni posvet z namenom odpiranja poslovnih priložnosti v turizmu in gostinstvu - »Kras, Vipavska dolina, Goriška in dolina Soče iščejo nove izzive«, Nova Gorica

Brezplačni posvet z namenom odpiranja poslovnih priložnosti v turizmu in gostinstvu - »Kras, Vipavska dolina, Goriška in dolina Soče iščejo nove izzive«, Nova Gorica

09. 06. 2020

Datum: 15. junij 2020, ob 11. uri

Kraj: Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica (velika konferenčna dvorana), Nova Gorica

Minule razmere so vse akterje v sektorju gostinstva in turizma soočile z novimi izzivi in pripravile idealno izhodišče za pripravo novih rešitev, strategij in vizij za prihodnost. Čas je za nove začetke, za nove usmeritve ponudnikov širših turističnih storitev. Kakšnega gosta hočemo? Na kakšne načine ga pritegniti? Kako razširiti ponudbo, kje so skriti potenciali regije?

Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica vas vabi na brezplačni posvet z namenom odpiranja poslovnih priložnosti v turizmu in gostinstvu - »Kras, Vipavska dolina, Goriška in dolina Soče iščejo nove izzive«, ki bo potekal 15. junija 2020, ob 11. uri v prostorih Območno obrtno-podjetniške zbornice Nova Gorica (velika konferenčna dvorana), Nova Gorica. 

Govorniki: Zoran Simčič, predsednik OOZ Nova Gorica, predstavnik Direktorata za turizem pri MGRT, Maša Klemenčič, Slovenska turistična organizacija, Blaž Cvar, predsednik sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS, Aleksander Mladovan, sekcija gostincev, živilcev in turizma pri OOZ Nova Gorica, Janja Lazar, v.d. direktorja Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, Dejana Baša, Turistična zveza TIC Nova Gorica.

Posvet je za udeležence brezplačen, organiziran v projektu SPOT, v sodelovanju z OOZ Ajdovščina in OOZ Tolmin.

Prijave: Prijave zbirajo do petka, 12. 6. 2020, do 12. ure na e-naslov: karmen.budin@ozs.si, zaželeno je predhodno posredovanje vprašanj udeležencev.

Dodatne informacije: Območna Obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica, Kontaktna oseba: Karmen Budin, Tel: (05) 330 66 00.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj