Javna agencija SPIRIT Slovenija zbira zanimive investicijske projekte za sejem EXPO REAL 2020

Javna agencija SPIRIT Slovenija zbira zanimive investicijske projekte za sejem EXPO REAL 2020

19. 05. 2020

Vir in informacije: Javna agencija SPIRIT Slovenija, 24. 4. 2020, www.spiritslovenia.si 

SPIRIT Slovenija je objavila Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2020 v Münchnu, ki bo med 5. in 7. oktobrom 2020.

S povabilom agencija išče zanimive investicijske projekte s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2020 v Münchnu. Agencija bo izbrala največ 7 (sedem) tržno najbolj zanimivih projektov za sejem.

SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO REAL 2020 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženja investicijskih projektov. Agencija bo za izbrane prijavitelje zakupila razstavni prostor, izbrala postavljavca stojnice in krila stroške ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili del stroškov prilagoditev in postavitve opreme prostora, vpis v sejemski katalog, stroške izdelave lastnega promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Rok za oddajo vlog je najkasneje do 25. 5. 2020 do 13.00 ure.

Več informacij je v javnem povabilu, ki je na tej povezavi.

SPIRIT Slovenija skupaj z nosilci investicijskih projektov že vrsto let aktivno sodeluje na sejmu EXPO Real v Münchnu. Na lanskem sejmu so na 88 kvadratnih metrih prenovljenega slovenskega razstavnega prostora v hali B2 med 7. in 9. oktobrom 2019 svoje investicijske projekte predstavili konzorcij razvojnih agencij vzhodne Slovenije (Mariborska razvojna agencija, Razvojni center Murska Sobota, Razvojni center Novo mesto d. o. o. in RRA Koroška), Razvojna agencija ROD Ajdovščina in DUTB d. d. Slovenski udeleženci prednosti skupnega nastopa videli v povezovanju in skupnem nastopu slovenskih nepremičninskih projektov, ki so v primerjavi z drugimi na sejmu predstavljenimi projekti manjši, zato je bil slovenski skupni nastop za potencialne tuje investitorje tako bolj zanimiv in privlačen.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj