Preverjanje interesa za sodelovanje na virtualni razstavi produktov in storitev na China - CEEC Expo, Ningbo, Kitajska (junij 2020)

Preverjanje interesa za sodelovanje na virtualni razstavi produktov in storitev na China - CEEC Expo, Ningbo, Kitajska (junij 2020)

11. 05. 2020

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 24. 4. 2020 

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi zainteresirana slovenska podjetja in institucije, da izrazijo interes za sodelovanje v okviru digitalne platforme za virtualno razstavo svojih  produktov in storitev ter stike  s potencialnimi odjemalci in poslovnimi partnerji na China - CEEC Expo v Ningbo junija 2020.

Celovito pripravo digitalnega promocijskega paketa in centralno registracijo slovenskih podjetij in institucij s področij naprednih tehnologij, logistike, zimsko - športne ter živilsko - prehrambne industrije organizira javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za trgovino Ljudske republike Kitajske, Vlado province Zhejiang ter veleposlaništvom Ruske Ljudske republike Kitajske v Ljubljani. Pri naboru zainteresiranih podjetij SPIRIT Slovenija sodeluje tudi z Gospodarsko zbornico Slovenije.

Elektronski obrazec za posredovanje interesa za vključitev v program je dostopen tukaj. Datum dogodka v obrazcu je okviren in se lahko naknadno spremeni.

Dodatne informacije: Več informacij o načrtovanem dogodku dobite pri Tanji Drobnič, SPIRIT Slovenija, javna agencija, Tel: (01) 589 18 94, e-naslov: tanja.drobnic@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj