Razpis DigiFed

Razpis DigiFed

05. 05. 2020

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

Objavljeno: Digifed, 20. 4. 2020, https://digifed.org/

Predmet razpisa: Prijavljenim bodo pomagali pri izvajanju poslovnih načrtov v okviru zveze digitalnih inovacijskih vozlišč, s podporo Evropske komisije. Zagotovili bodo ključne podporne mehanizme za posamezna podjetja in skupine MSP-jev za spodbujanje uvajanja digitalnih tehnologij v izdelke in storitve.

Prvi natečaj je usmerjen v t.i. „Aplikacijske eksperimente“, kar pomeni, da ima prijavljeno podjetje inovativno idejo za nov produkt ali storitev, jasno tržno vizijo in za potrditev koncepta potrebuje tehnično in/ali poslovno inovacijsko znanje.

Cilji razpisa: Cilj projekta DigiFed je spodbuditi vpeljavo naprednih digitalnih tehnologij ali kiber-fizičnih sistemov (angl. Cyber-Physical Systems) v evropske start-upe in MSP-je s poudarkom na podjetjih, ki še niso digitalizirala svojega poslovanja.

Pogoji za sodelovanje: Prijavite se, če vaše podjetje izpolnjuje pogoje:

  • Načrtujete razvoj novih in inovativnih pametnih rešitev, ki združujejo fizični in virtualni svet z naprednimi tehnologijami.
  • Ste zainteresirani za uporabo ekskluzivnih virov in kompetenc za pospešitev tega razvoja ter želite dostopati do edinstvenega evropskega ekosistema, ki ga sestavljajo: vodilne industrijske družbe, svetovne raziskovalne organizacije, pospeševalci inovacij in zasebni vlagatelji.

Razpisnik: Digifed

Rok: Rok za prijavo je 9. 6. 2020.

Dodatne informacije in razpisna dokumentacija

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj