SPIRIT Slovenija še vedno vpisuje v evidenco mentorjev in strokovnjakov

SPIRIT Slovenija še vedno vpisuje v evidenco mentorjev in strokovnjakov

24. 04. 2020

Vir in informacije: Javna agencija SPIRIT Slovenija, 17. 4. 2020, www.spiritslovenia.si 

SPIRIT Slovenija je že pred časom objavil povabilo za vpis v evidenco mentorjev in strokovnjakov za podporo startup in scaleup podjetjem, ki so vključeni v programe subjektov inovativnega okolja. Povabilo odprto do preklica, tako je vpis še vedno možen.

Agencija želi s povabilom ustvariti seznam preverjenih mentorjev in strokovnjakov, ki s tem pridobijo možnost sodelovanja z mrežo subjektov inovativnega okolja - SIO (podjetniški in univerzitetni inkubatorji ter tehnološki parki in sorodne organizacije, ki spodbujajo nastajanje novih podjetij) in pomagajo pri razvoju podjetniških idej startup in scaleup podjetij.

Za vpis v bazo strokovnjakov in mentorjev je potrebno ustvariti profil v Moj Spirit na www.spiritslovenia.si. Podrobneje o pogojih in možnostih prijave na tej povezavi.

Pred dnevi je Digitalno inovacijsko stičišče (DIH) Slovenija javnost obvestilo, da prenavlja katalog strokovnjakov in da vpis v njihovo bazo do nadaljnjega ni možen. Medtem pa vpis v evidenco mentorjev in strokovnjakov na SPIRIT Slovenija ostaja odprt do preklica.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj