Brezplačni spletni seminar - »Kako inovirajo najboljši?«

Brezplačni spletni seminar - »Kako inovirajo najboljši?«

14. 04. 2020

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 22. april 2020, ob 16. uri

Kraj: online v izvedbi Inkubatorja GEA College

Udeleženci bodo na seminarju spoznali:

  1. kako preiti od preproste ideje do uspešne uvedbe v trgovini na primeru globalnih projektov koncerna Lidl Stiftung (ideja > pilot > projekt > implementacija),
  2. kako opredeliti ključne dejavnike uspešnih idej (kvalitativna in kvantitativna analiza idej in projektov),
  3. katere metode uporabiti za uspešno izvedbo prebojnih poslovnih idej v podjetništvu. 

Predavatelj: Miha Žefran je vodja informacijskih rešitev v oddelku za vodenje projektov na sedežu koncerna Lidl Stiftung & Co. KG v Heilbronnu v Nemčiji. V svojem vsakdanu se redno srečuje z  zanimivimi idejami in projekti, ki jih pomaga analizirati in s pomočjo modernih metod (Scrum in Agile) uvesti na trgih podjetja v različnih državah po svetu. Pred tem je svoje znanje in veščine kot mednarodni Trainee v podjetju Lidlu Slovenija. Z novimi idejami se je srečeval tudi kot direktor Zavoda Ypsilon. V analitično finančne vode je prvič vstopil z snovanjem informacijskih idej in rešitev za podjetje MAOP d.o.o. V prostem času se udejstvuje kot predavatelj različnih delavnic, sicer pa je strasten motorist in tekač. 

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up). 

Dogodek bo vodil David Arnež. 

Udeležba je brezplačna

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Davidu Arnežu, e-naslov: david.arnez@gea-college.si

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022. Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj