Javni poziv za izvedbo podjetniških mentoriranj in svetovanj ekspertov

Javni poziv za izvedbo podjetniških mentoriranj in svetovanj ekspertov

18. 02. 2020

Vir in informacije: BSC, d.o.o., Kranj, www.bsc-kranj.si

Regionalna razvojna agencija Gorenjske (BSC Kranj) in Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj vabita podjetniške mentorje in ekspertne svetovalce k vpisu v bazo mentorjev.

Predmet javnega poziva je vzpostavitev baze svetovalcev in mentorjev za izvedbo podjetniških mentoriranj in svetovanj ekspertov v okviru operacije SIO-BSC-2020-22, s pomočjo katere se na Gorenjskem vzpostavlja podjetniški inkubator.

Mentoriranje se izvaja v obliki poglobljenega individualnega dela s predstavniki ciljnih skupin, v trajanju 20-70 ur v obdobju najmanj 3 mesecev, s strani enega mentorja. Mentor zagotavlja potrebna znanja in usmerja podjetnika/podjetniško skupino z namenom oblikovanja učinkovitega poslovnega modela in izboljšanja poslovanja.

Svetovanje ekspertov je svetovanje na področju specialnih znanj na posameznih področjih. Individualna obravnava podjetnika/podjetniške skupine ni časovno omejena.

Pogoj za mentorje in ekspertne svetovalce v okviru operacije SIO-BSC-2020-22 je vpis v evidenco mentorjev in strokovnjakov za startup in scaleup podjetja pri SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ponudnik lahko odda ponudbo do 31. 12. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnosti BSC Kranj v okviru operacije »SIO-BSC-2020-22« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni  razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj