Prvi tehnološki zajtrk - na poti v industrijo 4.0, Ljubljana

Prvi tehnološki zajtrk - na poti v industrijo 4.0, Ljubljana

04. 02. 2020

Datum: 12. februar 2020, ob 9.00 uri (registracija od 8.15 do 8.45 ure) - dogodek traja predvidoma do 11.30 ure

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana C), Dimičeva 13, Ljubljana

Na poti v tovarne prihodnosti potrebujemo odprto in inovativno skupnost strokovnjakov iz različnih okolij, ki med seboj sodelujejo v interdisciplinarnih timih za razvoj naprednih tehnologij in širše družbene blaginje. Strokovnjaki iz raziskovalnih institucij in gospodarstva bodo na dogodku in po njem iskali napredne rešitve o tem, kako povezovati teorijo in prakso, kakšna znanja in poklice najbolj potrebujemo in kakšne karierne priložnosti lahko ponudimo našim strokovnjakom.

Zajtrk bo zanimivo začinjen z nekaj ščepci v obliki »pitch talk« predstavitev tehnoloških vsebin oz. dobrih praks ter panelno razpravo na temo »Tovarne prihodnosti, tehnologije in karierne priložnosti«. Z najboljšimi praksami in vpogledom v priložnosti za karierni razvoj bodo postregli Lek, Helios, nekateri člani Grozda pametne Tovarne SRIP TOP, Kemijski inštitut, Fakulteta za farmacijo itd.

Vabijo vas, da se pridružite v sredo, 12. februarja 2020, ob 9.00 uri (registracija od 8.15 do 8.45 ure) do predvidoma 11.30 ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C), Dimičeva 13, Ljubljana.

Med registracijo bo na voljo tradicionalni slovenski zajtrk. Brezplačno parkiranje v prvi kletni garaži do zasedbe mest. Kotizacije ni.

Vzpodbuditi želijo tesnejšo in trajnejšo povezanost med navedenimi - nastanek mreže strokovnjakov za industrijo prihodnosti. Nadejajo se, da bi s tem lažje zaznali in okrepili možnosti za delo in nadaljnje usposabljanje strokovnjakov v slovenskem prostoru, ponudili boljše razmere domačim možganom, ki želijo ustvarjati doma ter seveda pripomogli k tehnološkemu razvoju slovenske industrije.

Prijavite se lahko do 5. 2. 2020 oz. do zasedbe mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj