Javni poziv Mestne občine Novo mesto za sofinanciranje programov za oživljanje mestnega jedra za leto 2020

Javni poziv Mestne občine Novo mesto za sofinanciranje programov za oživljanje mestnega jedra za leto 2020

04. 02. 2020

Objavljeno: Mestna občina Novo mesto, 17. 1. 2020, www.novomesto.si

Predmet razpisa: Predmet javnega poziva je sofinanciranje programov oživljanja mestnega jedra Novega mesta. Prijavitelji lahko na razpisana sredstva kandidirajo s programi iz vseh področij družbenega delovanja, ki se bodo odvijali na zunanjih ali notranjih lokacijah na Glavnem trgu ali na drugih lokacijah v mestnem jedru v Novem mestu. Sofinancirani bodo programi, ki bodo potekali v letu 2020 in bodo trajali najmanj dva meseca.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Mestna občina Novo mesto za sofinanciranje programov za oživljanje mestnega jedra razpisuje sredstva za leto 2020 v skupni višini do 28.000,00 EUR.

Razpisnik: Mestna občina Novo mesto

Rok: Prvi razpisni rok se prične z dnem objave in traja do vključno 17. 2. 2020.

Če v prvem razpisnem roku vsa sredstva ne bodo razdeljena, bo komisija do vključno 1. 10. 2020 prispele vloge odpirala enkrat mesečno.

Dodatne informacije: Pristojna uslužbenka za dajanje informacij in pojasnil je mag. Nataša Jakopin, Tel: (07) 39 39 239, e-naslov: natasa.jakopin@novomesto.si.

Razpisna dokumentacija: Razpisno dokumentacijo lahko prijavitelji v razpisnem roku prevzamejo na rotovžu, Glavni trg 7, Novo mesto v času uradnih ur. Razpisno dokumentacijo si lahko natisnejo tudi s spletne strani občine www.novomesto.si.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj