Javni razpis za podelitev Priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2020

Javni razpis za podelitev Priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2020

04. 02. 2020

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 7, Datum: 31. 1. 2020, Stran: 350

Predmet in namen razpisa: Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost (v nadaljevanju: priznanje) je najvišje priznanje Republike Slovenije za dosežke na področju kakovosti proizvodov in storitev ter kakovosti poslovanja kot rezultata razvoja znanja in inovativnosti. Priznanje spodbuja slovenske organizacije k uvajanju sistemov sodobnega, učinkovitega in celovitega doseganja poslovne odličnosti ter hkrati daje prejemnikom priznanja večjo moč pri njihovi konkurenčnosti doma in v svetu.

Priznanje podeljuje Odbor za priznanja, ki lahko podeli prijaviteljem diplome za sodelovanje za določeno raven doseženih točk ali posebne dosežke. Prijavitelji bodo obenem prejeli tudi mednarodno veljavne certifikate, ki jih bo glede na pridobljene točke izdal EFQM iz Bruslja na podlagi Distribucijske pogodbe in veljavnih evropskih meril EFQM sheme »Priznani v odličnosti - Recognised for Excellence« za dosežene točke nad 300, 400 in 500 (od 1000 možnih).

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Razpisnik: Vlada Republike Slovenije, Odbor za priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost

Rok: Rok za oddajo vlog je 28. 5. 2020, do 13. ure.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije povezane z razpisom ter možnostjo osebne predstavitve sistema ocenjevanja za priznanje ali modela odličnosti EFQM in odgovore na vprašanja pri pripravi vloge za kandidaturo se obrnite na elektronski naslov: podlicnost@spiritslovenia.si ali ana.mrzlikar@spiritslovenia.si oziroma pokličite: (05) 908-95-11.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija z dodatnimi informacijami je dosegljiva na spletni strani SPIRIT Slovenija www.spiritslovenia.si.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj