Brezplačni dogodek - »Excel - učinkoviti z uporabo preglednic«, Koper

Brezplačni dogodek - »Excel - učinkoviti z uporabo preglednic«, Koper

28. 01. 2020

Datum: pričetek 3. februar 2020 (poteka ob ponedeljkih in sredah od 18.45 - 21.00 ure)

Kraj: Ljudska univerza Koper

Omogočiti vam želijo, da:

  • si pridobite ali posodobite spretnosti za hitrejše in bolj učinkovito delo pri pisarniškemu poslovanju, na finančnem področju ter pri odločanju v poslovnem in osebnem življenju,
  • samostojno uporabljate najbolj uporabne funkcije, bližnjice in trike, ki vam bodo prihranili veliko časa.

Program dogodka:

Postopno in na enostaven način boste na praktičnih primerih spoznavali zmogljivosti Excela in njegovo uporabnost pri delu in vsakdanjem življenju. Naučili se boste samostojne izdelave, oblikovanja in izpisovanja preglednic. Spoznali boste najbolj uporabne oblikovne funkcije ter osvojili uporabo osnovnih matematičnih funkcij. Spoznali boste tudi statistične, logične in vpogledne funkcije, funkcije za delo z besedilom ter funkcije za datum in čas. Naučili se boste razvrščanja, filtriranja, pogojnega oblikovanja podatkov ter preverjanja njihove veljavnosti. Naučili se boste izdelave in oblikovanja grafikonov. Spoznali boste enodimenzionalne in dvodimenzionalne vrtilne tabele ter se naučili filtriranja in razvrščanja podatkov v vrtilnih tabelah. Naučili se boste izdelave vrtilnega grafikona.

Več

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijavite se preko elektronske prijavnice.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na Ljudski univerzi, Kontaktna oseba: Andreja Jakomin, e-naslov: andreja.jakomin@lu-koper.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj