Za vključitev v proces trajnostne poslovne transformacije še nekaj dni

Za vključitev v proces trajnostne poslovne transformacije še nekaj dni

26. 11. 2019

Vir in informacije: STA, 21. 11. 2019, www.sta.si

Mala in srednje velika podjetja imajo še nekaj dni časa za vključitev v proces trajnostne strateške transformacije poslovanja. Javna agencija SPIRIT Slovenija bo v proces do leta 2022 vključila vsaj 60 podjetij. Izbranim bodo med drugim zagotovili sofinanciranje izvedbenih projektov do 50 odstotkov upravičenih stroškov do največje vrednosti 100.000 evrov. 

Javna agencija Spirit Slovenija je letos objavila javni razpis s katerim mala in srednje velika podjetja poziva k vključevanju v proces trajnostne strateške transformacije poslovanja. Rokov za prijavo je v razpisnem obdobju predvideno več, najbližji naslednji rok je 29. november 2019.

Agencija bo v postopek v obdobju od 2019 do 2022 vključila vsaj 60 malih in srednjih podjetij, zagotovila pa jim bo polno financiranje mentorske podpore za pripravo trajnostnih poslovnih strategij, poslovnih modelov in izvedbenih projektov v sklopu programa Akademije TPSMP.

Prav tako bo izbranim podjetjem zagotovljeno sofinanciranje izvedbenih projektov do 50 odstotkov upravičenih stroškov, do maksimalne vrednosti 100.000 evrov.

Na razpis se lahko prijavijo podjetja s sedežem v Sloveniji ali s sedežem v kateri koli drugi članici EU in podružnico v Sloveniji, ki so na zadnji dan meseca pred datumom oddaje vloge na razpis zaposlovala najmanj 20 in največ 249 oseb.

Javni razpis je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter javne agencije SPIRIT Slovenija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj