Business Model Canvas, Ljubljana

Business Model Canvas, Ljubljana

28. 10. 2019

Datum: 8. november 2019, od 9. do 13. ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator

Business Model Canvas oziroma kanvas poslovnega modela je učinkovita sodobna metodologija oz. orodje, ki ga uporabljajo najuspešnejša inovativna podjetja po vsem svetu, ne glede na velikost, starost ali dejavnost. Uspešnost startup podjetja je tesno povezana z oblikovanjem učinkovitega poslovnega modela. Gre za ključno orodje za novodobne, k učinkovitosti usmerjene podjetniške pristope.

V svetu startupov je kanvas poslovnega modela sodoben poslovni načrt, v katerem podjetje, kot osrednji element svojega poslovanja, najprej opredeli vrednost, ki jo ponuja, nato pa segmentira svoje uporabnike, opredeli odnose s kupcidistribucijske kanale in vire prihodkov. Definira svoje ključne aktivnosti, vire in partnerje ter strukturo stroškov.

Na predavanju boste spoznali gradnike, izzive in nasvete za testiranje ter uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov. Seznanili se boste tudi s primeri najuspešnejših globalnih podjetij.

S predavateljem dr. Alešem Pustovrhom boste postavili svoj kanvas. Dr. Pustovrh je zaposlen na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer je najbolj udeležen pri izobraževanju podjetniških predmetov. Poleg tega je soustanovitelj in vodja programa na ABC pospeševalniku, kjer je odgovoren za razvoj programa izobraževanja zagonskih podjetij ter za pospeševanje njihovega razvoja. Dr. Pustovrh je pred kratkim ustanovil Fil Rouge Capital, zasebno investicijsko družbo, ki vlaga v podjetja v zgodnji fazi.

Predavanje je namenjeno vsem, ki bi radi postali ali že ste ustanovitelji startupov, podjetniki in vsi, ki se na svojo poslovno pot šele odpravljate.

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. (www.eu-skladi.si)

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj