Brezplačna interaktivna delavnica - »Starajoča delovna sila ter medgeneracijsko sodelovanje«, Maribor

Brezplačna interaktivna delavnica - »Starajoča delovna sila ter medgeneracijsko sodelovanje«, Maribor

22. 10. 2019

Datum: 24. oktober 2019, ob 14. uri

Kraj: DOBA Fakulteta Maribor

DOBA Fakulteta in Društvo za kadrovsko dejavnost Mestne občine Maribor, občin Lenarta in Slovenske Bistrice (DKD) vas vabita na brezplačno interaktivno delavnico z naslovom: »Starajoča delovna sila ter medgeneracijsko sodelovanje«, ki bo potekala v četrtek, 24. oktobra 2019, ob 14. uri na DOBA Fakulteti v Mariboru.

Vabljeni, da se pridružite v Mariboru na DOBA Fakulteti, kjer boste spoznali izzive na področju starajoče delovne sile ter medgeneracijskega sodelovanja. Skozi primer dobre prakse (»case study«) boste udeleženci na interaktivni delavnici spoznali praktične načine, ki jih boste lahko implementirali tudi v vašo prakso ter razmišljali o priložnostih in iskali možne rešitve tudi za vaše podjetje.

Potek interaktivne delavnice:

  • Uvodno predavanje: Izzivi na področju starajoče delovne sile ter medgeneracijskega sodelovanja
  • Priložnosti in rešitve: študija primera (»case study«)
  • Interaktivno delo v skupinah
  • Predstavitev skupinskih predlogov in rešitev

Interaktivno delavnico bo vodil in moderiral mag. Klemen Žibret, izvršni direktor in učitelj na DOBA Fakulteti, ki je v svoji dosedanji karieri opravljal vodstvena in vodilna delovna mesta v gospodarstvu v slovenskih in tujih družbah na področju vodenja in organiziranja, upravljanja s človeškimi viri, svetovanja, prodaje ter razvoja zaposlenih.

Dejstvo: Demografske napovedi za Slovenijo nakazujejo bistveno zviševanje deleža starejših prebivalcev in zaposlenih. V prihodnjih letih bomo v Sloveniji prvič v zgodovini imeli več prebivalcev, starejših od 65 let kot tistih, mlajših od 19 let. V letu 2060 pa bodo v Sloveniji starejši od 65 let predstavljali že več kot tretjino prebivalstva (UMAR 2016).

Število mest na brezplačni delavnici je omejeno, zato se čim prej prijavite in si zagotovite svoje mesto.

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj