Splet informacij in priložnosti za izvoznike: www.izvoznookno.si

Splet informacij in priložnosti za izvoznike: www.izvoznookno.si

15. 10. 2019

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Vir in informacije: Javna agencija SPIRIT Slovenija, www.spiritslovenia.si

Javna agencija SPIRIT Slovenija izvaja vrsto aktivnosti, ki slovenskim izvoznikom omogočajo lažje in učinkovitejše poslovanje v tujini.

Na spletnem portalu za slovenske izvoznike: www.izvoznookno.si vam zagotavljamo aktualne informacije o izvoznih trgih in priložnostih. Preko mreže ekonomskih svetovalcev in slovenskih poslovnih klubov v tujini nudimo nasvete in pomoč pri poslovanju na tujih trgih.

V okviru programov usposabljanja za mednarodno poslovanje vas opremimo z znanjem in veščinami, s katerimi pripravite in uresničite izvozno strategijo.

Na sejmih, b2b dogodkih, dnevih dobaviteljev in gospodarskih delegacijah vam ponujamo možnost, da se predstavite pravim poslovnim partnerjem in pridete do pravih poslovnih kontaktov.

S finančnimi spodbudami se lahko ugodneje predstavite na sejmih, digitalizirate in transformirate poslovanje vašega podjetja, okrepite trženje vaše blagovne znamke v tujini in se s poslovnimi partnerji na tujih trgih predstavite uspešneje.

Vse informacije o storitvah za slovenske izvoznike najdete na spletnem portalu: www.izvoznookno.si, kjer se lahko prijavite na brezplačno obveščanje o aktualnih novicah s tujih trgov, dogodkih in finančnih spodbudah javne agencije SPIRIT Slovenija ali nas kontaktirate na e-naslov: izvoznookno@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj