Poziv za vključitev v turistične aranžmaje v Občini Hrpelje Kozina in okolici

Poziv za vključitev v turistične aranžmaje v Občini Hrpelje Kozina in okolici

08. 10. 2019

Vir in informacije: Občina Hrpelje - Kozina, 23. 9. 2019, www.hrpelje-kozina.si

Predmet poziva je vključitev turističnih ponudnikov v ponudbo MITSKEGA PARKA - nove edinstvene čezmejne destinacije, ki ponuja inovativno doživetje kulture in narave na obeh straneh meje! 

Na lokacijah Trebišća (Mošćenička Draga) in Rodika (Hrpelje-Kozina) potekajo investicije v prihodnje centre za obiskovalce in interaktivne interpretacijske elemente, ki na edinstven način združujejo mitsko tradicijo in naravo. Pričakuje se, da bo MITSKI PARK privabil nove obiskovalce, ki poleg doživetja mitske pokrajine potrebujejo tudi kakovostno nastanitev, hrano in pijačo ter dodatne storitve v namen edinstvenega doživetja destinacije.

Več 

Zato vas vabijo, da izrazite zanimanje za brezplačno vključitev v ponudbo MITSKEGA PARKA z izpolnjevanjem obrazca na naslednji povezavi: http://mitski-park.eu/obrazac.

Če se nahajate na območju Občine Hrpelje Kozina in okolice ter ponujate kakovostne nastanitve ali ponujate lokalno hrano in pijačo v gostinskem objektu ali ponujate druge storitve za zainteresirane posameznike in skupine, ki iščejo aktivne počitnice (izposoja opreme, izleti, vodeni ogledi ipd.) se javite in postanite del MITSKEGA PARKA.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj