Brezplačni dogodek - »Podjetniški center Standard praznuje 4. rojstni dan«, Velenje

Brezplačni dogodek - »Podjetniški center Standard praznuje 4. rojstni dan«, Velenje

01. 10. 2019

Datum: 3. oktober 2019, od 18. do 21. ure

Kraj: Podjetniški center Standard, Velenje

Le redki so bili tisti, ki so pred štirimi leti verjeli v idejo, da bodo v Velenju odprli in napolnili prostore Podjetniškega centra Standard.  Z jasnim ciljem, podporo in predano ekipo pa so uspeli zgraditi »Dom najboljših Startupov SAŠA regije«.

Od leta 2015 do danes je v SAŠA inkubatorju zraslo že 53 novih podjetij, ki so skupaj ustvarila 74 novih delovnih mest. V programe inkubatorja so uspešno vključili več kot 210 podjetij, število vključenih še naprej vztrajno raste.

Ob tej priložnosti vas v četrtek, 3. oktobra 2019, ob 18. uri vabijo v Podjetniški center Standard, kjer boste spoznali 3 ustanovitelje podjetij, ki so zrasla skozi programe SAŠA inkubatorja, danes pa osvajajo tudi tuja tržišča:

  • Seudin Softič, Autotech:

Inovativno, mlado in razvojno usmerjeno podjetje, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju proizvodnje gospodinjskih aparatov, industrijske avtomatizacije in proizvodnih procesov.

  • Eva Štraser, Evegreen:

Podjetje Evegreen si prizadeva za reševanje čedalje bolj perečega okoljskega problema - kopičenje plastične embalaže v okolju. Ukvarja se z izdelavo bioplastike, ki predstavlja alternativo klasični plastiki. Njena prednost je v tem, da je narejena iz naravi prijaznih snovi, ki se v okolju hitro razgradijo.

  • Aleš Nastran, Amibit:

Izkušeno podjetje na področju upravljanja različnih energetskih naprav z namenom optimizacije energetskih virov in znižanja stroškov ter vzpostavitvijo obratovalnega nadzora preko EIS - energetskega informacijskega sistema.

Vabijo vas, da se jim pridružite, da skupaj proslavite in nazdravite novim uspehom.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Ani Anžej, e-naslov: ana.anzej@sasainkubator.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj