INCASTRA - Dan ajdovske industrije in podjetništva se vrača!, Ajdovščina

INCASTRA - Dan ajdovske industrije in podjetništva se vrača!, Ajdovščina

24. 09. 2019

Datum: 27. in 28. september 2019

Kraj: letališče Ajdovščina

V petek, 27. septembra in v soboto, 28. septembra 2019, bo na Letališču Ajdovščina že tretje leto zapored potekal dogodek INCASTRA - Dan ajdovske industrije in podjetništva.

Petek, 27. september 2019, je namenjen šolajoči se mladini, predvsem učencem osmega in devetega razreda osnovne šole ter dijakom raznih srednjih šol. Cilj je, da mladim predstavimo ajdovsko industrijo in podjetništvo, da spoznajo poklice, ki so v ajdovski regiji še posebej iskani, ter izvedo, kako poteka delo v različnih panogah in kje imajo možnost opravljanja prakse. 

soboto, 28. septembra 2019, bo InCastra odprla svoja vrata za vse obiskovalce. Na prizorišču bo poleg predstavitev podjetij ves dan potekal spremljevalni družabni program. Obiskovalci bodo lahko poskusili lokalno hrano in pijačo ter si ogledali razne nastopajoče. Potekale bodo tudi delavnice in animacija za otroke.

Več 

Vabilo k sodelovanju na dogodku INCASTRA - Dan ajdovske industrije in podjetništva

K sodelovanju na dogodku vabijo vsa ajdovska podjetja, ki želijo odpreti svoja vrata in se na interaktiven način predstaviti širši javnosti. Namen dogodka je na enem mestu obiskovalcem vseh starosti predstaviti raznolikost in pestrost podjetij v Ajdovščini ter njihovo dejavnost. Dogodek predstavlja odlično priložnost, da še utrdimo dober glas o gospodarski dejavnosti našega mesta in spodbudimo povezovanje različnih sektorjev.

Vabijo vas tudi k obisku spletne strani dogodka.

Dodatne informacije: Za več informacij o dogodku in sodelovanju na njem so vam na voljo na telefonskih številkah: (05) 366 47 50 in 041 437 785 ali na e-naslovu: manca.bolcina@lu-ajdovscina.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj