Poslovna konferenca - »Investicijske priložnosti v Sloveniji in možnosti za poslovno sodelovanje slovenskih in turških podjetij« (Istanbul, Turčija)

Poslovna konferenca - »Investicijske priložnosti v Sloveniji in možnosti za poslovno sodelovanje slovenskih in turških podjetij« (Istanbul, Turčija)

03. 09. 2019

0 1
Koristnost članka
0 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 15. in 16. oktober 2019 

Kraj: Hotel Pullman 5* Airport and convention center Istanbul, Turčija 

Organizatorji: SLOTUR - Slovensko Turški poslovni klub, Ministrstvo za gospodarski in tehnološki razvoj, Javna agencija SPIRIT Slovenija 

POZOR: ZA UDELEŽBO NA POSLOVNI KONFERENCI JE MOŽNO PRIDOBITI 60 % NEPOVRATNIH SREDSTEV (vavčer slovenskega podjetniškega sklada)

Program poslovno investicijske konference: 

Torek, 15. oktober 2019

10.00 do 10.10

Uvodni pozdrav organizatorjev in partnerjev konference ter Veleposlanika republike Slovenije v Turčiji

10.10  do 10.40

Kako investirati v Sloveniji, predstavitev ugodnosti za tuje investitorje, primeri dobre prakse (Predstavniki Javne agencije SPIRIT Slovenija)

10.40 do 11.00

Predstavitev konkretnih projektov z možnostjo investiranja turških investitorjev, predstavitev več kot tridesetih konkretnih projektov, predstavitev konkretnih ponudb za nakup hotelov  (Predstavniki Sloturja - Slovensko Turškega poslovnega kluba)

11.00 - 11.10

Kako ustanoviti podjetje v Sloveniji, kako pridobiti dovoljenje za bivanje, predstavitev slovenske davčne politike

11.10 - 11 .30

Predstavitev konkretnih možnosti za sodelovanje slovenskih in turških podjetij, predvsem na področju gradbeništva; predstavitev večjih gradbenih projektov, ki jih bo Slovenija realizirala v naslednjih letih; predstavitev slovenskih poslovnih con in drugih možnosti za sodelovanje s turškimi podjetji.

11.30 do 13.00

B2B sestanki med slovenskimi in turškimi poslovneži 

13.00

Pogostitev za vse udeležence dogodka

Sreda, 16. Oktober 2019 

10.00 - 12.00

obisk ene največjih poslovnih con v Istanbulu /industrijska cona Ikiteli/, v kateri deluje 18.000 podjetij s cca. 200.000 zaposlenimi

 

Predstavitev možnosti za sodelovanje med slovenskimi in turškimi podjetji, predstavitev ponudbe slovenskih poslovnih con.

Organizatorji in udeleženci poslovne konference: V organizaciji Slovensko Turškega poslovnega kluba in soorganizaciji Javne agencije SPIRIT Slovenija bodo svojo ponudbo predstavile slovenske razvojne agencije, občine, razvojne cone, banke in podjetja iz različnih panog. 

Partnerji s turške strani: Sodelovala bodo zainteresirana turška podjetja, Deik, gospodarska združenja iz Burse in Izmirja, podjetja s katerimi imajo kontakte častni konzuli Slovenije v Turčiji; ponudbo za sodelovanje na konferenci pa bomo poslali tudi cca 100 potencialnim investitorjem s turške strani, ki so že sodelovali na naših dogodkih v preteklosti, ali pa so obiskali Slovenijo oziroma pokazali konkretni interes za investiranje ali poslovno sodelovanje s slovenskimi podjetji. Pričakujemo udeležbo vsaj šestdesetih sedanjih ali potencialnih partnerjev s turške strani.

Ponudba za sodelovanje: 

Ponudba zajema: 

  • Enostransko ali dvostransko objavo zanimivih projektov oz. investicijskih priložnosti ali predstavitev podjetij v posebni izdaji revije Slovenia Business v turškem jeziku. (revijo bomo poslali tudi na elektronske naslove nekaj tisoč ciljnih turških podjetij oz. potencialnih investitorjev)
  • Kratka predstavitev projektov ali podjetja na samem dogodku
  • Info točka na dogodku
  • Sodelovanje na sprejemu s pogostitvijo
  • dve nočitvi v hotelu 5* kjer bo potekal dogodek

Cena partnerskega sodelovanja: 

Zaradi partnerskega sodelovanja in sofinanciranja s strani javne agencije SPIRIT Slovenija je v ceni že upoštevan 30 % popust.

  • VARIANTA A: Objava ENOSTRANSKEGA  oglasa /vključen je prevod in oblikovanje/- cena partnerskega sodelovanja 1.260 eur + ddv
  • VARIANTA B: Objava DVOSTRANSKEGA oglasa /vključen je prevod in oblikovanje/- cena partnerskega sodelovanja 1.820 eur + ddv

Pozor: Za udeležbo na dogodku je možno pridobiti 60 % nepovratnih sredstev (vavčer Slovenskega podjetniškega sklada).

Dodatne informacije: e-naslov: srecko.pirtovsek@slotur.com/iza.verdel@slotur.com

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj