Brezplačno usposabljanje - »Spoznajte preprosto spletno orodje za grafično oblikovanje - CANVA«, Žalec

Brezplačno usposabljanje - »Spoznajte preprosto spletno orodje za grafično oblikovanje - CANVA«, Žalec

03. 09. 2019

5 0
Koristnost članka
5 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 

  • 1. srečanje - torek, 17. september 2019, od 9. do 13. ure
  • 2. srečanje - četrtek, 19. september 2019, , od 9. do 13. ure

Kraj: predavalnica Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2,Žalec

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska, organizira brezplačno 10 urno usposabljanje z naslovom: »Spoznajte preprosto spletno orodje za grafično oblikovanje - CANVA«.

Program usposabljanja je namenjen potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki želijo spoznati spletno orodje Canva, ki uporabnikom brezplačno omogoča, da izbirajo med več sto že profesionalno oblikovanimi postavitvami ali pa sami ustvarijo lastne projekte od začetka do konca. S Canvo je preprosto oblikovati predstavitve, plakate, infografike, objave za družabna omrežja, vizitke in še mnogo več. To spletno orodje je primerno tako za posameznike in občasno domačo uporabo kot tudi za podjetja, ki dnevno potrebujejo nove in lepo oblikovane vizualne materiale.

Več 

Izvajalka: ga. Biserka Kišič, KISIK Komunikacije s.p., predavateljica z 20 letnimi izkušnjami na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. Ker ima  izkušnje v mednarodnem in slovenskem poslovnem okolju, ste lahko prepričani v pridobitev novega, zanimivega in predvsem uporabnega znanja za vaše poslovanje.

Usposabljanje bo potekalo v torek, 17. septembra 2019 in četrtek, 19. septembra 2019, od 9. do 13. ure v predavalnici Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, Žalec. 

Udeležba je brezplačna

Prijava: Vsa zainteresirana podjetja in potencialne podjetnike vabijo, da svojo udeležbo potrdijo najkasneje do petka, 13. septembra 2019 na e-naslov: barbara.mesarec@ozs.si oz. do zasedbe prostih mest v skupini

Dodatne informacije: Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska. Kontaktna oseba: Barbara Mesarec Jakopič, Tel: (03) 712 05 00, e-naslov: barbara.mesarec@ozs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj