Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu Hannover Messe (Hannover, Nemčija)

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu Hannover Messe (Hannover, Nemčija)

03. 09. 2019

Datum: od 20. od 24. aprila 2020

Kraj: Hannover, Nemčija 

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu HANNOVER MESSE, ki bo potekal od 20. do 24. aprila 2020 v Hannovru, Nemčiji. V letu 2019 se je na sejmu predstavilo 6.500 razstavljalcev, obiskalo pa ga je več kot 200.000 obiskovalcev. Sejem HANNOVER MESSE velja za največji svetovni sejem industrijskih tehnologij.

Več informacij o sejmu 

Zainteresirana podjetja vabimo, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, in sicer v 4 sektorjih:

  • Engineed Parts and Solutions
  • Automation, Motion & Drives
  • Energy Solutions
  • Digital Ecosystem

SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu HANNOVER MESSE 2020 zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice v vseh štirih sektorjih in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.  Za ta namen bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 200.000 EUR, kar naj bi zadoščalo za do 400 m2 razstavne površine v vseh štirih sektorjih skupaj. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. Mikro, mala  in srednje velika podjetja imajo možnost sofinanciranja omenjenih stroškov preko Vavčerja za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini, in sicer v višini največ 60% upravičenih stroškov (oz. največ 3.000 EUR). Javni poziv je objavljen na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo glede na interes sodelujočih slovenskih podjetij v okviru predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmu Hannover Messe 2020 organizirala dodatne obsejemske aktivnosti (b2b sestanki, sprejem na skupni stojnici, druge oblike dodatne promocije, skupna predstavitvena brošura vseh razstavljalcev).

Prijava: Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do srede 11. septembra 2019. Zaradi omejene velikosti razpoložljivega razstavnega prostora na sejmu predvidevamo, da lahko podjetjem nudimo razstavne površine v velikosti od 12 m2 do največ 30 m2.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu HANNOVER MESSE je dostopna na spletni povezavi

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Kontakti za dodatne informacije:

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj