Predstavitev Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo na 52. Mednarodnem obrtnem sejmu (MOS) v Celju

Predstavitev Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo na 52. Mednarodnem obrtnem sejmu (MOS) v Celju

20. 08. 2019

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: od 10. do 15. septembra 2019

Kraj: Mednarodni obrtni sejem Celje

V drugem tednu septembra (od 10. 9 do 15. 9. 2019) se s širšo ekipo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ponovno selimo v Celje, kjer bomo iz prve roke podjetjem svetovali o konkretnih poslovnih izzivih, jih seznanili s trendi na trgu kot tudi s priložnostmi, ki jih ustvarjamo za podjetja - doma in v tujini.

Celoten program

Naš namen je celovito prestaviti programe in aktivnosti, ki jih izvaja ministrstvo skupaj z organi v sestavi in izvajalskimi institucijami.

Na stojnici ministrstva (hala L1, 1. nadstropje) bo vsak dan potekal bogat animacijski program in poslovno stičišče, namenjeno formalnemu in neformalnemu mreženju. Ves čas sejma bodo potekajo tudi individualna svetovanja in informiranje s strani informatorjev ministrstva, organov v sestavi in izvajalskih institucij. Hkrati bodo predstavljene  brezplačne podporne storitve države za poslovne subjekte (informiranje, postopki registracije, podjetniško svetovanje in pomoč izvoznikom in investitorjem…) s strani Slovenske poslovne točke -SPOT. V neposredni bližini naše stojnice bo navzoča tudi razstava Direktorata za lesarstvo: »Čar lesa«.

Program na stojnici se bo dopolnjeval še s pestrim programom dogodkov, ki se bodo odvijali v dvoranah ob vhodu sejmišča. Vljudno vas vabimo, da se prijavite na naslednje dogodke (rok za prijavo je do 5. septembra  2019):

Torek, 10. september 2019

Sreda, 11. September 2019

Četrtek, 12. september 2019

Petek, 13. september 2019

Predlagamo, da pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno. Vsi udeleženci, ki boste predhodno pisno potrdili svojo udeležbo na posameznem dogodku, boste na blagajni MOS Celje na dan dogodka prejeli brezplačno vstopnico za obisk Mednarodnega obrtnega sejma Celje.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj