Poslovno sodelovanje - 6. 8. 2019

Poslovno sodelovanje - 6. 8. 2019

06. 08. 2019

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

 

BRMT20190725001

Podjetje iz Malte upravlja, promovira, prodaja in trži široko in raznoliko ponudbo farmacevtskih izdelkov, medicinskih pripomočkov, medicinskega potrošnega materiala, generičnih zdravil, prehranskih dopolnil, preparatov za injekcije in cepljenja. Podjetje ponuja možnost mreženja proizvajalcem v tej industriji, in bi delovalo v vlogi tržnega agenta ali distributerja.

Oddaja interesa

BRBG20190723001

Bolgarsko podjetje, specializirano v reciklaži odpadne plastike, išče nove dobavitelje iz držav Evropske unije. Podjetje ponuja dobaviteljem priložnost za poslovne dogovore.

Oddaja interesa

BRFR20190722001

Francosko podjetje skrbi za načrtovanje, urejanje in trženje opreme za zaščito in varnost zaposlenih, ki delujejo v rizičnem/nevarnem delovnem okolju. Išče partnerje / dobavitelje (proizvajalce, distributerje) mask za zaščito dihal s tehničnimi posebnostmi, ki bi bili pripravljeni sodelovati na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah. Priložnost za poslovno partnerstvo je namenjena podjetjem iz raznoraznih držav.

Oddaja interesa

BODE20190617001

Nemško podjetje je izumilo učinkovito in poceni rešitev za izločanje olj, maščob in drugih dragocenih sestavin za povečanje koristi od upravljanja tokov industrijskih odpadkov in materialov iz biomase. V tej fazi mora inovativno tehnologijo posodobiti z elementi za obdelavo parametrov in izboljšavo obstoječe tehnike. Ustreznim organizacijam/ustanovam, ki delujejo v okviru verige biomas, se ponuja prodaja podjetja na podlagi pogodbe o prevzemu (acquisition agreement).

Oddaja interesa

BOES20190710002

Špansko proizvodno podjetje je razvilo tehnološko rešitev, ki omogoča izboljšave na področju energetske učinkovitosti in na ravni zmanjšanja emisij pri kopenskih vozilih, vodnih vozilih in na raznoraznih vrstah strojev. Tehnološka rešitev temelji na priključitvi posebne naprave v cev za pretok goriva, ki se nahaja na motorju. Naprava vsebuje notranji mineralni reagent, ki proizvaja kemijsko reakcijo in izboljšuje celoten proces izgorevanja. Tehnološka novost omogoča izboljšanje energetske učinkovitosti in zmanjšanje emisij. Podjetje išče mednarodne distributerje.

Oddaja interesa

BOMK20190618002

Makedonsko podjetje je specializirano za proizvodnjo surovih kozmetičnih izdelkov, kot so kreme primerne za obraz in telo, pilingi, olja, čistila, mila in šamponi za telo. Vsi izdelki imajo triletni rok uporabe in so brez konzervansov, izdelani so brez segrevanja in vsebujejo več mineralov in vitaminov kot ostali naravni kozmetični izdelki. Podjetje išče komercialne zastopnike v okviru dogovora o distribucijskih storitvah oz. komercialnih storitvah.

Oddaja interesa

BOUK20190723001

Britansko podjetje s sedežem na severu Škotske načrtuje in trži pripomočke/dodatke za mobilno tehnologijo, ki je v rabi na motornih vozilih in na kolesih. Podjetje ima že dobro utečeno mednarodno prodajo, a kljub temu cilja na dodatno širitev na trgu in s tem namenom želi imenovati zastopnika, s katerim bi sodelovalo na podlagi dogovora o komercialnem zastopstvu. Priložnost za sodelovanje je možna tudi v obliki dogovora o distribuciji.

Oddaja interesa

BOJP20190716001

Japonsko podjetje, ki se zavzema za okolje, je razvilo nabor tekstilnih produktov, ki so izdelani z najnižjim možnim negativnim učinkom na okolje. Ponudba izdelkov sega od brisač in posteljnega perila do šalov in otroških oblačil. Prek povečanega zanimanja evropskih potrošnikov za tovrstne izdelke se želi podjetje vključiti v evropske trge. Z ustreznim partnerjem, ki ima sorodna etična načela, bosta sklenila dogovor o distribuciji oziroma dogovor o komercialnem zastopstvu.

Oddaja interesa

BOSG20190603002

Singapursko proizvodno podjetje je aktivno na področju oblikovanja in izdelave kalupov, injekcijskega brizganja in upravljanja povezanih procesov, kot so barvanje z brizganjem, natančno lasersko jedkanje, tiskanje oz. tiskanje na panojih. Želi poiskati potencialne poslovne partnerje v evropskih državah na podlagi dogovorov o proizvodnih sporazumih za prodor na evropski trg z lastnimi izdelki in storitvami.

Oddaja interesa

BODE20190523001

Nemško MSP je izumilo srebrno prevleko, ki vsebuje antibakterijske lastnosti. Gre za patentiran sistem "made in Germany", ki se ga da ustrezno namestiti v zbiralnike in rezervoarje za pitno vodo, v tehničnih vodnih napeljavah ter v ustreznih sistemih za shranjevanje ali prevoz tekočin. Zaradi omenjenih razlogov je ta izdelek še posebej zanimiv za podjetja, ki želijo pitno vodo, industrijsko prečiščeno vodo in predelano vodo zaščititi pred biološkim onesnaževanjem/kontaminacijo. Podjetje ponuja priložnosti za sklepanje dogovorov o zastopanju, distribuciji ter možnost »joint venture« pogodbe.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj