Mednarodno poslovno srečanje v okviru mednarodnega sejma EMO Hanover (Nemčija)

Mednarodno poslovno srečanje v okviru mednarodnega sejma EMO Hanover (Nemčija)

23. 07. 2019

Datum: od 16. do 20. septembra 2019

Kraj: Hanover, Nemčija

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije organizira sodelovanje slovenskih podjetij na mednarodnem poslovnem srečanju v okviru vodilnega in največjega svetovnega mednarodnega sejma EMO s področja kovinske industrije, ki bo potekalo od 16. do 20. septembra 2019, na sejmišču Hanover (prostor za poslovna srečanja nasproti dvorane 17), Nemčija.

Dogodek organizira Območna obrtna zbornica Baden-Württemberg v sodelovanju z Evropsko podjetniško mrežo / Enterpise Europe Netwok.

Srečanje je namenjeno podjetjem, ki delujejo na področju:

  • rezanja in oblikovanja strojnega orodja,
  • proizvodnih sistemov,
  • preciznih orodij,
  • avtomatiziranih materialov,
  • računalniške tehnologije,
  • industrijske elektronike.

Dogodek je odlična priložnost za srečanje s potencialnimi mednarodnimi poslovnimi partnerji na 30-minutnih vnaprej dogovorjenih sestankih ter navezavo stikov med podjetji.

Udeležba na dogodku je brezplačna za prijavljena podjetja preko Evropske podjetniške mreže / Enterprise Europe Network do 31. 7. 2019, sicer znaša kotizacija 250 evrov.

Prijava: Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabijo, da potrdijo svojo udeležbo in izberejo sestanke s podjetji na spletni strani: https://emo-b2b-2019.b2match.io/.

Dodatne informacije: Edina Zejnić, Tel: (01) 58 30 586, e-naslov: edina.zejnic@ozs.si.

***

Vsa zainteresirana podjetja lahko za sodelovanje v poslovni delegacij koristijo vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujini.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj