Brezplačno aktivno predavanje - »Možnosti financiranja poslovanja različnih dejavnosti«, Maribor

Brezplačno aktivno predavanje - »Možnosti financiranja poslovanja različnih dejavnosti«, Maribor

11. 06. 2019

Datum: 17. junij 2019, od 17. do 19. ure

Kraj: v prostorih Todi DCA, Gorkega ulica 34, Maribor (nasproti kavarne Q)

Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice, Združenje Socialna ekonomija Slovenije, so.p. Podravje, Zadruga Odgovorni ustvarjalci, so.p. in Društvo Aurum vas vabijo na brezplačno aktivno predavanje - »Možnosti financiranja poslovanja različnih dejavnosti«, ki bo potekalo v ponedeljek, 17. junija 2019, ob 17 uri v prostorih Todi DCA, Gorkega ulica 34, Maribor (nasproti kavarne Q). Dogodek bo trajal predvidoma do 19.00 ure.

Dnevni red:

 1. Kako se odpreti za nove priložnosti (mag. Saška Klemenčič)
 2. Predstavitev poslovnega modela samofinanciranja (Tomaž Kokolj)
 3. Praktični primeri (Tomaž Kokolj)
 4. Razprava
 5. Srečanje članov ter podpornikov Združenja Socialna ekonomija Slovenije Podravja in zadruge Odgovorni ustvarjalci

Predavatelji:

 • Mag. Saška Klemenčič : specialistka za Selfmanagement, prodajno naravnanost, zavestno vodenje in komunikacijo. V 17-ih letih sem izvedla cca. 540 delavnic in treningov za cca. 4500 ljudi in cca. 960 coaching seans. Trenerske veščine sem izpopolnjevala 2 leti kot asistentka pod vodstvom dr. Tatjane Dragovič Andresen na Glotta novi. Coachala sem vrhunske športne plesalce (npr. Andrej Škufca), vodje različnih oddelkov, direktorje, prodajnike in posameznike. Sem trenerka Upravne akademije za komunikacijske veščine in vodenje. Upravna akademija načrtuje usposabljanja za celotni javni sektor.
 • Tomaž Kokolj : preko 25 let delovanja na področju zavarovalništva , trženju investicijskih kuponov, plemenitih kovin, optimizaciji naložb, preusmerjanju papirnatega denarja v stvarne vrednosti.
  V zadnjem času aktivno sodelovanje na področju novih tehnologij in možnosti uporabe le teh v vsakdanjem življenju. Cilj in poslanstvo spremlja skozi celotno kariero velika želja po celostni obravnavi individualnih primerov. Čeprav se tehnike in pristopi spreminjajo z neverjetno hitrostjo, ostaja pregledno in pošteno informiranje končnega uporabnika, glavno vodilo njegovega dela.
  Izvedel je več delavnic s področja zavarovalnih optimizacij za slovenske zavarovalnice,preusmeritev papirnatega denarja v stvarne vrednosti za Auvesta Ag iz Nemčije, postopek nakupa in prodaje ter davčni vidik pri plemenitih kovinah za Quantis Aurum iz Avstrije ter več 10 seminarjev za domače in tuje zavarovalnice.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Če se dogodka ne morete udeležiti, prepustite rezervirano mesto svojemu sodelavcu ali znancu, ki ga tema zanima.

Istočasno vas vabijo na ogled FB strani društva.

Ne prezrite Kodeksa etike kadrovskih strokovnjakov Slovenije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj