Delovni zajtrk - »Kako do dinamičnega in usklajenega podpornega okolja za podjetja s potencialom hitre rasti?«, Portorož

Delovni zajtrk - »Kako do dinamičnega in usklajenega podpornega okolja za podjetja s potencialom hitre rasti?«, Portorož

07. 05. 2019

Datum: 10. maj 2019, od 9.00 do 10.30 ure

Kraj: Hotel Slovenija, Kongresni center Portus (dvorana James Cook), Obala 33, Portorož

Vabljeni na delovni zajtrk z naslovom: »Kako do dinamičnega in usklajenega podpornega okolja za podjetja s potencialom hitre rasti?«, ki bo potekal v petek, 10. maja 2019, od 9.00 do 10.30 ure v Hotelu Slovenija, Kongresni center Portus (dvorana James Cook), Obala 33, Portorož.

Dogodek bo potekal v okviru projekta SCALE(up)ALPS, ki je sofinanciran iz programa Evropskega regionalnega razvojnega sklada preko programa Interreg Alpine Space.

V Sloveniji smo v zadnjih letih priča hitremu in dinamičnemu razvoj nacionalnega start-up / scale-up ekosistema. Okrepljeno je inovativno in podporno okolje ter infrastruktura subjektov inovativnega okolja, kjer vidno vlogo prevzemajo predvsem tehnološki parki, univerzitetni inkubatorji in podjetniški pospeševalniki, ki v okviru svojih programov povezujejo različne vire financiranja, mentorstvo, strokovno podporo, podjetja in raziskovalne institucije ter zagotavljajo prostorske pogoje in infrastrukturo.

Na dogodku bodo poskušali začrtati konture povečanega usklajenega delovanja podpornega okolja za podjetja s potencialom hitre rasti in poiskati sinergije med deležniki ekosistema.

Program

Dogodek je namenjen podpornem okolju, start-up / scale-up podjetjem, strokovni javnosti, pa tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Prijave sprejemajo do 7. 5. 2019 oz. do zapolnitve prostih mest, preko e-prijavnice.

Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije lahko pokličete ga. Edino Zejnić, Tel: (01) 58 30 586, e-naslov: edina.zejnic@ozs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj