Brezplačna podjetniško-inovacijska delavnica »Mladi upi 2019«, Ljubljana

Brezplačna podjetniško-inovacijska delavnica »Mladi upi 2019«, Ljubljana

26. 04. 2019

Datum: 30. maj 2019, od 13.00 do 16.30 ure

Kraj: Institut »Jožef Stefan« (Velika predavalnica), Jamova cesta 39, Ljubljana

Na delavnico vabijo podjetne raziskovalce in študente, dijake, inovativne posameznike in potencialne podjetnike, spin-out time v nastajanju.

Na delavnici bodo predstavili podporne programe in storitve za inoviranje, podjetništvo ter mednarodno sodelovanje, osnove intelektualne lastnine, kako jo pripraviti in zaščititi, da bo primerna za trženje v lastnem podjetju ali preko licenciranja industriji.

V praktikumu načrtujejo poslovne modele z uporabo uveljavljenih praktičnih orodij in pripravimo poskusno predstavitev za investitorja.

Dogodek organizirajo v okviru programa subjekta inovativnega okolja za podporo inovativnim, podjetnim raziskovalcem, in drugim posameznikom, ki se navdušujejo ali celo že udejanjajo ideje za trženje tehnologij, z možnostjo ali željo ustanovitve podjetij, oziroma jih tovrstne pobude zanimajo.

Na dogodku predavajo dr. Levin Pal, Vodja skupine za zaščito intelektualne lastnine, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, mag. Marja Medved, CMEPIUS, skrbnica pobude EURAXESS in Study in Slovenia in mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, Certified Licensing Professional - CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Obvezna je prijava. Prijavite se lahko tukaj.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: tehnologije@ijs.si ali robert.blatnik@ijs.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2018-2019.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj