Brezplačno usposabljanje »Kako (se) oglaševati na družabnih omrežjih«, Kranj

Brezplačno usposabljanje »Kako (se) oglaševati na družabnih omrežjih«, Kranj

02. 04. 2019

Datum:

  1. delavnica, 2. april 2019, od 17. do 20. ure: Google Ads
  2. delavnica, 9. april 2019, od 17. do 20. ure: LinkedIn
  3. delavnica, 23. april 2019, od 17. do 20. ure: Instagram
  4. delavnica, 7. maj 2019, od 17. do 20. ure: Facebook

Kraj: Kovačnica, Župančičeva ulica 22, Kranj

Organizator: SPOT Svetovanje Gorenjska, Regionalna razvojna agencija Gorenjske - BSC, d.o.o., Kranj

BSC, d.o.o., Kranj v okviru SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno usposabljanje z naslovom: »Kako (se) oglaševati na družabnih omrežjih«.

Usposabljanje je sestavljeno iz štirih različnih delavnic, ki vam bodo pomagale osvojiti veščine oglaševanja na družabnih omrežjih.

  • 1. delavnica, 2. april 2019, od 17. do 20. ure

Kako začeti z oglaševanjem na Google Ads platformi?

Bi radi dosegli vaše spletno občinstvo v vseh fazah odločanja? Od inspiracije in informiranja do nakupa. Na delavnici bo predavatelj predstavil, kako lahko uporabite različne Google platforme za namene oglaševanja kot tudi za boljšo organsko izpostavljenost na spletu.

  • 2. delavnica, 9. april 2019, od 17. do 20. ure

Koraki do odličnega LinkedIn profila

Delavnica je zastavljena tako, da bo primerna za začetnike, ki si želijo izvedeti kako ustvariti LinkedIn profil in se naučiti dobrih praks uporabe, kot tudi za bolj izkušene uporabnike, ki bi radi s pomočjo LinkedIn-a prišli do boljših poslovnih priložnosti.

  • 3. delavnica, 23. april 2019, od 17. do 20. ure

Instagram

Predstavitev potenciala Instagrama in njegove publike. Kakšno vsebino objavljati, kako pogoste naj bodo objave, kako se lotiti »storijev«, oglaševanja in katera orodja uporabiti za kreiranje objav ter analiza. Poleg tega bodo predstavljeni primeri dobrih praks.

  • 4. delavnica, 7. maj 2019, od 17. do 20. ure

Facebook

Na delavnici predstavljena platofrma Facebook in načini, kako se lotiti grajenja osebnega ali korporativnega profila ter kolikšen del časa konstruktivno nameniti upravljanju teh platform za doseganje dolgoročnih rezultatov. Podrobno bodo predstavljene tudi platforme Facebook Business, Facebook Ads in Facebook Workplace.

***

Predavatelj Matej Kalan bo vodil delavnice, Google Ads, Instagram in Facebook. Matej se lahko kot eden redkih v Sloveniji pohvali z nazivom Google Certified Trainer in je direktor agencije za digitalni marketing, FORWARD d.o.o.

Dino Kovačević je mojster za LinkedIn, ki se tudi nenehno izobražuje in izpopolnjuje na področju prodaje, podjetništva ter digitalnega marketinga. Njegova karierna pot ga je ponesla v Zavod Ypsilon, kjer rad svoje znanje deli mladim in jim pomaga pri odkrivanja strasti ter nadgrajevanju njihovega znanja.

Dogodek bo potekal v predavalnici coworkinga Kovačnica v 1. nadstropju, na Župančičevi ulici 22, Kranj.

Usposabljanje je namenjeno vsem potencialnim in obstoječim podjetnikom, ki se želijo naučiti kako se bolje oglaševati na družabnih omrežjih kot npr. Google Ads, LinkedIn, Instagram in Facebook.

Udeležba je brezplačna.

Več o dogodku

Prijava: Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest na Eventbrite. Ker so delavnice med sabo povezane priporočajo udeležbo na vseh štirih, možna pa je seveda tudi prijava oz. udeležba na posamezno delavnico.

Dodatne informacije: SPOT svetovanje Gorenjska, BSC, d.o.o., Kranj, GSM: 031 338 270, e-naslov: info@kovacnica.si.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj