PowerUp! 2019, Ljubljana

PowerUp! 2019, Ljubljana

26. 03. 2019

Datum: 4. april 2019, od 16. do 19. ure

Kraj: Ljubljanski grad

Vabljeni v četrtek, 4. aprila 2019, od 16. do 19. na Ljubljanski grad na finale tekmovanja PowerUp! - inspirativen energetsko-startupovski dogodek brez kotizacije!

Častna pokrovitelja dogodka sta predsednik RS Borut Pahor in evropski poslanec Franc Bogovič.

Na dogodku PowerUp! Slovenija bodo najboljši slovenski start-upi s področja čistih tehnologij svoje inovativne ideje predstavili pred žirijo. Zmagovalec bo povabljen k sodelovanju na velikem finalu tekmovanja PowerUp! v Krakovu, kjer se bo lahko potegoval za denarne nagrade, prejel pa bo tudi vrhunsko mentorstvo, oceno poslovnega modela in možnost vključitve v InnoEnergyjev pospeševalnik Highway®.

Pridružite se v Ljubljani in izkoristite enkratno priložnost za sodelovanje v 'pitching' sejah, poslovnem mreženju, razpravah s strokovnjaki iz industrije in poslušanje navdihujočih govornikov. Na dogodku bodo številni mladi podjetniki, investitorji in ljudje iz slovenskega start-up ekosistema!

Z veseljem naznanjajo tudi energetski klepet, s katerim bodo začeli dogodek in v katerem se bosta pridružila:

  • Dr. Romana Jordan, pomočnica direktorja Instituta Jožef Stefan (IJS) in članica upravnega odbora Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (EIT) ter nekdanja evropska poslanka in
  • Franc Bogovič, evropski poslanec, nekdanji minister za kmetijstvo in okolje, nekdanji župan (jedrske) občine Krško ter častni pokrovitelj dogodka PowerUp!

Dogodek bo moderirala Alenka Žumbar Klopčič, direktorica in urednica Energetike.NET, vodilnega energetskega medija v Sloveniji in JV Evropi, ki je tudi medijski partner dogodka.

Program dogodka

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Dogodek je brezplačen, a je število mest omejeno!

Prijava: Prijave so obvezne, sprejemajo pa jih na e-naslovu: dogodki@energetika.net.

Vabijo vas tudi k uporabi aplikacije Eventory, s katero dobite sprotni vpogled v seznam udeležencev dogodka, ki vam omogoča stalen dostop do urnika in nastopajočih na dogodku, obenem pa tudi oddajo povratnih informacij glede samega dogodka.

Aplikacijo Eventory si lahko prenesete:

Dodatne informacije: Za vse informacije, vključno s sponzorstvi, so vam na voljo na e-naslovu: dogodki@energetika.net ali po telefonu: 031 673 236.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj