Podjetniški lifestyle večeri, Koper

Podjetniški lifestyle večeri, Koper

19. 03. 2019

»Skupaj zmoremo več: Program tematskih dogodkov za start-up in lifestyle podjetnike«

Datum: februar - maj 2019, ob 17. uri

Kraj: Hram kleti Vinakoper, Šmarska cesta 1, Koper

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira PROGRAM TEMATSKIH DOGODKOV ZA START-UP IN LIFESTYLE PODJETNIKE, ki je namenjen podjetnikom (inovativnim posameznikom, dijakom, študentom in drugim zainteresiranim), ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti »start up«.

Namen dogodkov je, da se udeleženci delavnic spoznajo s ključnimi podjetniškimi temami, ter izkušnje prenesejo tudi v lastno podjetniško pot. Ključen del dogodkov je tudi izmenjava izkušenj med podjetniki za  lažji nadaljnji razvoj lastnega podjetja. Na skupno petih (5) tematskih dogodkih bodo predstavljene ključne podjetniške teme - kako na trg, kako do virov financiranja, gradnja »lifestyle« podjetij brez tveganega kapitala, itd. Dogodki bodo organizirani v sodelovanju z Janom Isakovičem, povabili pa bomo tudi goste z bogatimi izkušnjami na teh področjih.

Dogodki bodo vedno pričeli ob 17. uri.

Program dogodkov:

  • 21. 3. 2019 - »Vsi ne potrebujejo VC-jev«: Gradnja Lifestyle business, razlika med start-up in lifestyle business, značilnosti in prednosti tega tipa podjetništva.
  • April 2019 - »Skupaj gre lažje«: Iskanje soustanoviteljev in zaposlenih, gradnja in vodenje teamov v novih podjetjih
  • Maj 2019 - »Hardware is hard«. Posebnosti razvoja in trgov izdelkov s poudarkom na strojnih tehničnih izdelkih.

Organizator si dopušča pravico zamenjave datuma izvedbe ali vsebine v primeru višje sile.

Prijava: Število mest je omejeno na največ 20 udeležencev. Vašo prisotnost sporočite na spodnji e-naslov najkasneje do dneva izvedbe dogodka do 12. ure. V primeru zasedenosti vas bodo obvestili.

Moderator dogodka: Mag. Andrej Medved

Več o lifestyle večerih

Dodatne informacije: Dodatna vprašanja pošljite na e-naslov: info@uip.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj