Brezplačna delavnica - »Kako za 1 eur dobiti več (merljivost marketinga)«, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »Kako za 1 eur dobiti več (merljivost marketinga)«, Ljubljana

19. 03. 2019

Datum: 21. marec 2019, od 9.00 do 12.30 ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator

Predavatelj bo na predavanju delil svoje izkušnje o pozicioniranju produkta in s tem povezanimi marketinškimi metodami, ki vam pomagajo ugotoviti koliko zares dobimo za vsak porabljeni euro v makretinških kampanjah.

Na delavnici boste izvedeli:

  • Kako je potrebno definirati metrike za svoj produkt, da lahko pridemo do natančnih rezultatov?
  • Kaj so “leadi”?
  • Kaj so kvalificirani leadi?
  • Koliko denarja smo zares porabili, da smo nekaj dosegli?
  • Kako se dosežki razlikujejo od načrtov, ki smo jih imeli?

Namen predavanja in delavnice je razumeti recept, s katerim boste lažje načrtovali proračune in ključne pokazatelje uspešnosti marketinških kampanj in rasti podjetja.

Predavatelj David Halb je ustanovitelj startup podjetja Fastcast. Gre za spletno aplikacijo za iskanje talentov v zabaviščni industriji, ki prihrani čas in denar - aplikacija ima čez 30 tisoč uporabnikov.

Predavanje je namenjeno podjetnikom in vsem, ki se na podjetniško pot še odpravljajo. Prav tako pa je predavanje primerno tudi za študente in ostale s podjetniško žilico, saj bo predavanje udeležencem ponudi temeljna znanja marketinga.

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj