Brezplačni dogodek - »Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS v letu 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?«, Velenje

Brezplačni dogodek - »Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS v letu 2019 in kako uspešno prijaviti ter voditi razvojne projekte?«, Velenje

26. 02. 2019

Datum: 5. marec 2019, s pričetkom ob 12. uri

Kraj: Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica, Rudarska 6a, Velenje

GZS vsako leto preko regionalnih zbornic podeljuje priznanja za inovacije v posamezni regiji, najboljše inovacije pa se uvrstijo na nacionalno raven. Nacionalna priznanja najboljšim inovacijam bodo podeljena na Dnevu inovativnosti 2019, ki bo potekal 25. septembra 2019 na Brdu pri Kranju.

V tem letu so prenovili prijavni obrazec in metodologijo za ocenjevanje inovacij, ki sledi smernicam za prijavo inovacijskih projektov na evropske razpise in mnogim tujim razpisom za nagrade za inovacije. Tokratni dogodek bo namenjen predstavitvi razpisa za inovacije, v nadaljevanju pa bo sledilo predavanje na temo uspešne prijave in vodenja razvojnih projektov. Predavanje bo osnovano na večletnih izkušnjah predavatelja z nacionalnimi in mednarodnimi razpisi ter razvojnimi projekti.

Predstavitev razpisa in predavanje bo izvedel dr. Aleš Ugovšek, vodja področja tehnološki razvoj in inovativnost na GZS v torek, 5. marca 2019, od 12. do 14. ure v prostorih Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice, Rudarska 6a, Velenje.

Udeležba je brezplačna.

Prijave:Obvezna je prijava do petka, 1. marca 2019, preko e-prijave.

Dodatne informacije: Savinjska - Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica, e-naslov: ssgz@ssgz.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj