Poslovno sodelovanje - 27. 11. 2018

Poslovno sodelovanje - 27. 11. 2018

27. 11. 2018

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRDE20181009001

Nemška srednje velika strojna družba, ki se ukvarja z razvojem in oblikovanjem procesnih linij, strojev in posebnih konstrukcij za jeklarska in alu-podjetja, išče partnerje iz kovinske industrije za sporazume o proizvodnji.  Iščejo proizvodnega partnerja za izdelavo strojev z nizko do zelo visoko precesijo na podlagi načrtov oz. tehniških risb nemškega podjetja.

Oddaja interesa

BRGR20181113001

Grško podjetje s sedežem v Arkadiji, ki proizvaja in trži kakovostno kuhinjsko pohištvo, otroško pohištvo in omare za spalnice, išče evropske proizvajalce otroškega pohištva in jim ponuja trgovsko zastopniško pogodbo ali sporazum o distribuciji za grški trg.

Oddaja interesa

BRPL20181106001

Poljsko podjetje, specializirano za distribucijo oreškov, semen in suhega sadja za B2B sektor in HoReCa želi vzpostaviti sporazume o sodelovanju z novimi proizvajalci/dobavitelji teh izdelkov na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

BRPL20181030001

Poljski distributer medicinskih orodij namerava razširiti svoj portfelj in išče tuje dobavitelje visoko kakovostnih medicinske in ortopedske obutve, ki jih uporabljajo zdravstveni delavci  v bolnišnicah. Delovni čevlji morajo biti izdelani iz materialov, ki jih je mogoče oprati in sterilizirati v standardnih sterilizatorjih. Medicinski čevlji, ki jih uporablja drugo osebje, morajo biti udobni, zanesljivi in estetsko izdelani. Podjetje ponuja sodelovanje na podlagi trgovskega-agencijskega ali distribucijskega sporazuma.

Oddaja interesa

BOJP20181115001

Japonsko podjetje, ki ima več kot 50 let izkušenj na področju proizvodnje in izvoza pršilne opreme in zračnih kompresorjev trenutno išče distributerje v EU. Išče izkušene partnerje z dobro prodajno mrežo opreme za brizganje barv z različnimi končnimi uporabniki v avtomobilski, plastični, usnjarski in podobni industriji. Ponujajo partnerstvo na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah z velikimi ali malimi prodajalci strojne opreme / opreme za pršenje.

Oddaja interesa

BOBE20170607001

Belgijsko podjetje, proizvajalec in dobavitelj biološko razgradljivih posod za enkratno uporabo, kot so plošče, sklede, skodelice in jedilni pribor, želi razširiti in distribuirati svoje izdelke v druge evropske države. Podjetje išče veletrgovce in distributerje, ki lahko izdelke prodajajo neposredno ali pod lastno trgovsko blagovno znamko.

Oddaja interesa

BOSK20181016001

Slovaško družinsko podjetje z več kot 25 let izkušenj na področju recikliranja, uporablja odpadke za izdelavo gradbenih materialov, kot so gradbene plošče, izolacijski materiali, ipd. Podjetje odpadno kartonsko embalažo pretvori v komponente za  njihove končne izdelke - gradbene materiale. Podjetje išče nove distribucijske kanale v okviru sporazumov o distribucijskih storitvah v državah EU.

Oddaja interesa

BOUA20180904004

Ukrajinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo mikrohranil za obdelavo semen pred sajenjem, išče sodelovanje s trgovskimi partnerji v kmetijskem sektorju in ponija sporazum o distribucijskih storitvah ali trgovinsko-agencijski sporazum.

Oddaja interesa

BORO20181014001

Romunski izumitelj je razvil praktičen in prenosen izdelek za večkratno uporabo, ki je namenjen higienski uporabi za namestitev na straniščni pokrov školjke. Podjetnik išče partnerska podjetja v higienskem sektorju za proizvodnjo in trženje izdelka. Ponuja partnerstvo na podlagi licenčnega ali proizvodnega sporazuma.

Oddaja interesa

BOUK20180730001

Britansko podjetje je razvilo patentirano tehnologijo za shranjevanje »občasne« obnovljive energije, ki obide neločljivo povezane slabosti številnih energetskih distribucijskih omrežij. Sistem uporablja napravo, ki pretvori DC v AC, da nadzira shranjevanje in uporabo energije med obnovljivim virom, baterijami in omrežjem. Izloča potrebo po nadgradnji omrežja in omogoča namestitev večjih zmogljivosti. Podjetje išče distributerja / monterja prek pogodbe o distribucijskih storitvah.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj