SAVINJSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Formula za zmago: Osebnostna rast«, Velenje

SAVINJSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Formula za zmago: Osebnostna rast«, Velenje

20. 11. 2018

Datum: 22. november 2018, ob 17. uri

Kraj: Dom kulture Velenje

Dogodek Kluba podjetnikov SAŠA bo tokrat posvečen tistim, ki si želijo osebnostne in poslovne rasti. V goste so povabili osebe, ki jim je s to formulo že uspelo zmagati.

  • IZA LOGIN je ena najbolj srčnih voditeljic, ki daje intuicijo na mesto pred razumom. Kot izjemna poslovna ženska je dokazala, da vodenje s srcem pripelje do neverjetnih rezultatov in pusti pečat tudi globalno. Iza zase pravi, da je sanjač, ki optimistično sanja za lepo prihodnost vseh. Svoje znanje in izkušnje kadarkoli deli z vsemi, ki si želijo osebnostne in poslovne spremembe ter koraka naprej - na bolje.
  • MARJAN BATAGELJ je eden boljših managerjev, ki resnično verjame v svojo zgodbo, jo živi in tudi uresničuje. Zase pravi, da je deloholik, to pa zgolj zato, ker ima rad popolne stvari in ko nekaj konča, že razmišlja o novem pristopu, ideji in novem produktu. Marjan je oseba, ki vodi z vzgledom in je popolna oseba, da podjetnikom, start-upom in študentom pokaže, da povprečnost ostane povprečnost, izstopajo pa tisti, ki obožujejo kreativnost in jo tudi živijo. Je človek ljudi in daje veliko pozornost in poudarek na odnos.
  • V družbi TANJE SKAZA, direktorice Plastike Skaza, bosta spregovorila, kako ju na poslovni poti vodita motivacija in pogum ter kako so za uspeh pomembni strogi fokus, odločnost in trdo delo.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: ana.anzej@velenje.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj